bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Триколісний велосипед стійкості в діяльності неурядових організацій»
15.03.2021

В основі тренінгу - міжнародні підходи і практики демократичного врядування, а також 14-ти річний успішний досвід діяльності організації «Сучасний Формат».

Ви отримаєте практичні знання, навички та поради від досвідчених фахівців щодо налагодження механізмів належного врядування та посилення потенціалів, які забезпечать стійкість в роботі вашої організації.   

Заявки на участь у тренінгу приймаються від групи громадських організацій, благодійних організацій та благодійних фондів, або ж індивідуальні - від команди однієї організації громадянського суспільства.

Щоб замовити тренінг “Триколісний велосипед стійкості в діяльності неурядової організації”  - заповніть АНКЕТУ-заявку на сайті НУО “Сучасний Формат”  або ж шукайте нас на платформі Маркетплейс.

Дата і місце проведення тренінгу будуть узгоджені та повідомлені додатково.

Тренінг розроблено командою НУО «Сучасний Формат» за підтримки ІСАР Єднання, яка надається у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що фінансується завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

*Зміст цього матеріалу не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Контакти

  • НУО “Сучасний Формат” контактний телефон +38 (0412) 46-10-86. Email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.