bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар з організаційного дизайну: як ефективно керувати роботою громадської організації?
30.03.2021

Організаційний дизайн – це комплекс потужних інструментів, якими користуються Microsoft, Nike, PepsiCo та інші відомі компанії. А якщо ми скажемо, що ви можете використовувати його і для розвитку громадських організацій? Долучайтесь до вебінару від Pro Bono Club Ukraine та Smart Play Consulting 7-го квітня та дізнайтесь як. Деталі та реєстрація за посиланням.

В програмі вебінару: 

  • Чим буде корисний оргдизайн для громадських організацій?

  • З чого складається організація, ключові елементи та моделі.

  • Як побудувати успішну організацію? Критерії ефективності.

Дата та час: 7-ме квітня 14:00 - 15:00
Місце проведення: ZOOM

Також на вебінарі ми презентуємо безкоштовний курс з організаційного дизайну для громадського сектору (https://probono.org.ua/orgdesigncourse), який стартує 20-го квітня. Детально розповімо про критерії відбору та відповімо на всі питання. 

Спікерки: 

Наталія Кузнєцова – керуюча партнерка консалтингової компанії Smart Play Consulting, сертифікована бізнес- тренерка, ТОР фасилітаторка, сервіс-дизайн майстриня, процесна менеджерка, організаційна консультантка.

Анна Маківчук – партнерка консалтингової компанії Smart Play Consulting, проектна менеджерка, фахівчиня із залучення талантів, фахівчиня з комунікацій, сервіс-дизайн майстриня.

Вебінар проводиться на засадах pro bono(інтелектуальне волонтерство задля суспільного блага). Саме тому представники(ці) громсектору та соціальних підприємств мають змогу взяти участь безкоштовно. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.