bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Як можна досягти позитивних соціальних змін без повстань і революцій»
09.04.2021

Благодійний фонд «Право на захист» та Чернігівський громадський комітет захисту прав людини запрошують взяти участь у вебінарі «Адвокація: вебінар із приборкання звіра. Як можна досягти позитивних соціальних змін без повстань і революцій». Захід відбудеться у суботу, 17 квітня о 13:00.

Участь безкоштовна.

Під час вебінару учасники отримають теоретичні та практичні знання у сфері адвокації, розберуться з особливостями адвокаційної стратегії та проведення адвокаційних кампаній.

Спікер заходу — директорка Представництва Національної асоціації адвокатів України в Швейцарії, консультантка БФ «Право на Захист» Олена Виноградова.

Реєстрація відкрита до 23:59 16 квітня 2021 року (за київським часом) за посиланням: https://cutt.ly/2cBo0kX 

Особи, обрані до участі, отримають лист-підтвердження з посиланням на вебінар на платформі Zoom не пізніше 11:00 17 квітня 2021 року (за київським часом).

Зареєстровані учасники вебінару отримають електронні сертифікати про навчання.

Контактна особа — Дар’я Лисенко ([email protected])

____________________

Вебінар підготовлений у межах проєкту «Навчальний онлайн-марафон для громадських активістів та правозахисних інституцій «Рівний-рівному» та проводиться за фінансової допомоги Європейського Союзу. Зміст заходу є виключною відповідальністю Благодійного фонду «Право на захист», і за жодних обставин не може розглядатися як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.