bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на курс з організаційного дизайну для громадського сектору
12.04.2021

Pro Bono Club Ukraine в партнерстві з консалтинговою компанією Smart Play Consulting проведе курс з організаційного дизайну для громадського сектору.
 
Курс триватиме 5 тижнів з 20-го квітня по 20-те травня та включатиме лекції та домашні завдання. До участі запрошуємо керівників(ць) громадських організацій та проектних менеджерів(ок).
 
Детальніше про курс за посиланням https://probono.org.ua/orgdesigncourse
Цим курсом ми маємо на меті навчити представників громадського сектору основам організаційного дизайну задля розвитку організацій та ефективної реалізації проєктів. Цей курс також допоможе працювати більш ефективно та злагоджено, розуміти вектори руху до спільної цілі.
Протягом навчання:
- дізнаємось, що таке організаційний дизайн та як він працює;
- поговоримо про цінність візії, місії та стратегії;
- розберемо ролі керівника та базові навички для менеджера;
- опрацюємо інструменти для роботи в команді (Team Canvas, Team Alignment Map);
- повчимося не вигорати, працювати з емоційними станами та шукати енергію.
Лекції проходитимуть раз на тиждень(вівторок або середа) о 14:00 в онлайн-форматі. Після вебінарів учасники та учасниці отримуватимуть завдання, які допоможуть одразу використати отримані знання для розвитку своєї організації.
 
Спікерки курсу:
Наталія Кузнєцова керуюча партнерка консалтингової компанії Smart Play Consulting, сертифікована бізнес- тренерка, ТОР фасилітаторка, сервіс-дизайн майстриня, процесна менеджерка, організаційна консультантка.
Анна Маківчук партнерка консалтингової компанії Smart Play Consulting проектна менеджерка, фахівчиня із залучення талантів, фахівчиня з комунікацій, сервіс-дизайн майстриня.
Як взяти участь?
Дізнатися більше про курс та подати заявку на проходження курсу можна за посиланням https://probono.org.ua/orgdesigncourse до 18-го квітня включно
 
БОНУС:
Також із усіх заявок ми оберемо три організації, яким будуть надані персональні консультації щодо покращення роботи організації, а саме: коучингова сесія із керівником(цею) організації, проведення GAP-аналізу та створення плану релаізації напрацювань. Тож заповнюйте анкету уважно та вмотивовано.
 
Також 7-го квітня ми проведемо вебінар “Організаційний дизайн для ГО. Як ефективно керувати та налагодити роботу громадської організації”, на якому проведемо презентацію курсу та відповімо на всі ваші питання. Реєструйтесь за посиланням https://probono.org.ua/orgdesignweb
Курс проводиться на засадах pro bono(інтелектуальне волонтерство задля суспільного блага). Саме тому представники(ці) громсектору та соціальних підприємств мають змогу пройти курс безкоштовно.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.