bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шкільні Агенти Волонтерства
03.06.2021

Шкільні Агенти Волонтерства — можливість змінити життя та стати на крок ближче до мрії. Ми поділимось крутими можливостями, цінним досвідом для кар’єри, подорожами Україною та познайомимо зі спільнотою однодумців. 
 
Проєкт призначений для школярів віком 14-16 років. 
 
Що на тебе чекає?
  • Триденний тренінг в одному з куточків України. Молодь навчиться тому, як волонтерити та розповідати про волонтерство, зустрінеться з однодумцями.
  • Лекції з волонтерства, які зможуть самостійно провести для однолітків. Кожен учасник зможе провести власну лекцію про волонтерство у школі, молодіжному центрі чи вільному просторі.
  • Подорож до Києва для тих, хто покаже найкращі результати під час програми. Під час поїздки ми зустрінемось з лідерами думок з державного та громадського сектору, познайомимось з найцікавішими та інноваційними ініціативами України.
Обирай місто та поринай у світ можливостей:
  • 2-4 липня у місті Одеса (для учасників з Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Дніпропетровської, Луганської, Донецької, Харківської та Сумської області);
  • 23-25 липня у місті Львів (для учасників з Львівської, Тернопільської, Волинської, Чернівецької, Івано-Франківської, Рівненської, Закарпатської областей);
  • 20-22 серпня у місті Вінниця (для учасників з Вінницької, Київської, Чернігівської, Житомирської, Кіровоградської, Полтавської, Хмельницької, Черкаської областей).
  • Крім того, на тебе чекає серія онлайн зустрічей, які удосконалять твої навички та вміння. А ще кожен учасник отримає крутий мерч та сертифікат про участь 

Учать у програмі є безкоштовною. Організатори забезпечують проживання та триразове харчування для всіх учасників, а також — потужну навчальну програму та екскурсію місто. Ми можемо компенсувати витрати на проїзд до 600 грн на людину.

Єдиний внесок, який має сплатити учасник або учасниця, це 100 грн на роздаткові матеріали.

Твори добро! Подавай заявку: https://bit.ly/3ceWHRn
Результати відбору прийдуть на пошту 25 червня.

Контакти

  • Анна Назарук (0669425257)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.