bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-вебінар для людей поважного віку «Основи критичного мислення та медіаграмотнсті»
22.06.2021

ОН-ЛАЙН ВЕБІНАР ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ «ОСНОВИ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ ТА МЕДІАГРАМОТНОСТІ»

23 червня 2021 року запрошуємо взяти участь у вебінарі  «Основи критичного мислення та медіаграмотнсті», який відбудеться на платформі ZOOM.

Початок вебінару о 09:30. Орієнтовна тривалість події до 2ох годин.

Під час вебінару ви отримаєте інформацію про те, що ж таке критичне мислення і чому є вкрай важливо його застосовувати при обробці інформації. Як розвиток навичок критичного мислення допоможе усунути можливість маніпулювання людьми поважного віку. Крім того учасники дізнаються про те, які існують ознаки фейків, на що варто звертати увагу та чого варто остерігатись при вивченні інформації; що таке інформаційна бульбашка та як з неї вийти; що можна зробити, аби розвантажити мозок від надміру інформації; яких базових принципів потрібно дотримуватися, щоб почуватися як риба в інформаційному океані, та багато іншої цікавої інформації.

Приєднатися до вебінару на платформі ZOOM можна за посиланням https://us02web.zoom.us/j/9806981954?pwd=QmVKN2ZXVFpocUtINkl4T2xFTFpPUT09

Захід відбудеться в рамках проєкту «Підвищення рівня поінформованості людей поважного віку – шлях до запобігання та мінімізації наслідків пандемії COVID-19», який реалізується ГО “Суспільство і право” і наданий Чорноморським фондом регіонального співробітництва (проект Німецького фонду Маршалла США) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.