bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн лекція «Посттравматичний стресовий розлад та інші стани, пов’язані з психологічною травмою»
11.08.2021

Як свідчить сучасна практика, сутнісне опрацювання страшного досвіду, його впливу на самосприйняття та світогляд неможливе без психологічного опрацювання. В продовження теми виникнення та лікування посттравматичного стресового розладу, ми звертаємось саме до питань психологічної та психотерапевтичної допомоги тим, хто страждає від ПТСР.
 
Лектор: Ольга Яскевич, кандидат психологічних наук, психолог, психотерапевт.
 
Лекція буде доступна для перегляду: 13 серпня о 14:00
 
Посилання для участі в події: https://us02web.zoom.us/j/86403635604…
 
Опис проекту:
Лекція проходить в рамках проекту «МІТЄЦ. Реабілітаційний простір» — інноваційної програми мистецько-психотерапевтичної реабілітації ветеранів АТО / ООС та колишніх в’язнів, що здійснюється за підтримки Українського культурного фонду, 2021 р.
Впродовж 9 місяців учасники програми беруть участь у 8 майстер-класах із різних видів мистецтва: графіки, живопису, фотографії, кераміки, колажу, ленд-арту, саунд-арту та перформативного танцю. Під час майстер-класів з учасниками працюють фахові психотерапевти, психоаналітики.
Над втіленням проекту в життя працюють команди двох громадських організацій — «МІТЄЦ» та «Львівський психоаналітичний інститут ментального здоров’я».
 
Офіційний сайт проекту: https://mitec.ua/
 
Проєкт підготовлено за підтримки Українського культурного фонду. Позиція Українського культурного фонду може не збігатись з думкою авторів.

Контакти

  • Офіційний сайт проекту: https://mitec.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.