bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на безкоштовний курс з історії України почався у Краматорську
20.09.2021

Для тих, хто збирається складати ЗНО цього року, а також для всіх, кому цікава історія країни, Гончаренко центр Краматорськ оголошує про початок реєстрації на курс «Історія України».

Курс, який розпочнеться 7 жовтня та продовжиться до середини квітня, буде корисним як для тих, хто готується до зовнішнього незалежного оцінювання, так і для тих, хто цікавиться історією. Його можна буде або відвідувати на постійній основі, або ж обирати для себе цікаві теми – кожна лекція анонсуватиметься окремо.

Викладачка курсу – Мар’яна Бабич, яка займалась дослідженням періоду національно-визвольних змагань 1917-1921 рр. та сучасної війни в громадських та музейних проєктах, зможе допомогти вам відрізнити П’ятницьку церкву від Спасо-Преображенського собору, не заплутатись в усіх діячах нашої історії, розібратись в усіх датах, зрозуміти картосхеми, а то й просто пригадати все те, чого вже навчили у школі.

Програма передбачає креативний розгляд і більш наочне викладення історії в межах курсу «Історія України. Підготовка до ЗНО». На всіх відвідувачів чекає лекція, яка дозволить швидко пригадати вже пройдений матеріал, легко орієнтуватись у мапах, запам’ятати всі історичні постаті та трошки глибше зануритися в культуру України. Крім того, обіцяємо кілька сюрпризів та зіркових гостей.

Зареєструватися на курс можна за посиланням: https://forms.gle/gReYNLhMFps7CQoX8

Нагадуємо, що всі освітні програми Гончаренко центру безкоштовні.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.