bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Основи громадянської журналістики» (Львів)
04.10.2021

28 — 29 жовтня у Львові відбудеться безкоштовний дводенний тренінг “Основи громадянської журналістики, який проведе ГО “Платформа прав людини” в рамках серії тренінгів для громадянських журналістів.

Тренерами та спікерами стануть відомі українські юристи та журналісти, зокрема, адвокат, медіаюрист, виконавчий директор ГО “Платформа прав людини” Олександр Бурмагін, журналістка та редакторка сайту “Доступ до правди” Леся Ганжа, медіа-тренерка, виконавча директорка ГО “Український інститут медіа і комунікації”, членкиня Комісії з журналістської етики Діана Дуцик.

Із програмою тренінгу можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/2YhGXcs

Дедлайн подачі заявки на участь у тренінгу – 21 жовтня.

Зареєструватись на участь в тренінгу, який відбудеться в Львові можна вже зараз:

 
Навчання триватиме протягом двох днів й охопить мінімальний базовий курс для громадянського журналіста, який хоче опанувати основи журналістської професії або посилити свої знання та навички.

Детальніше про тренінг

Зверніть увагу, що кількість місць для участі у тренінгу обмежена. Усі відібрані учасники будуть повідомлені про результати відбору.

Найактивніші учасники й учасниці навчань зможуть отримати менторську підтримку своїх журналістських розслідувань та проєктів.

Навчально-тренінгова програма втілюється в рамках проєкту “Посилення громадянської журналістики в Україні”, що став можливим за підтримки Фонду демократії ООН.

Made possible through support from the UN Democracy Fund.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.