bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг зі створення коміксів від ГО «СМАРТ МЕДІА»
27.01.2022

У рамках проєкту “Реформи для громадян” громадська організація “СМАРТ МЕДІА” запрошує охочих взяти участь у тренінгу зі створення коміксів від відомого харківського художника-карикатуриста, викладача, мультиплікатора Леоніда Сторожука. Подія відбудеться 10 лютого о 17:00 в онлайн-форматі у ZOOM. Участь безкоштовна, реєстрація за посиланням: https://forms.gle/WSeuuhDqzia2RFbu7

Громадська організація “СМАРТ МЕДІА” пропонує також взяти участь у виставці коміксів, які учасники та учасниці створять в результаті тренінгу. Виставка відбудеться в травні у Харкові.

Вимоги до робіт: А4, тематика: реформи в Україні: на вибір: антикорупційна, судова, медична, екології.

Комікси необхідно надіслати у електронному вигляді нам на пошту: [email protected] з вказанням автора, навчального закладу та контактів. Роботи надсилати до 28.02.2022 року включно.

Всім учасникам буде надано сертифікати. Кращі роботи візьмуть участь у виставці та будуть презентовані представникам центральної та місцевої влади на форумі у травні.

Подія у facebook: https://www.facebook.com/events/1996529230529626.

Ця публікація стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з Міжнародного Розвитку (USAID). ГО “СМАРТ МЕДІА” була відповідальна за зміст публікації, але він не обов’язково відображає погляди USAID або Уряду США.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.