bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Social Impact Award Ukraine 2022 шукає своїх героїв — молодих соціальних підприємців
04.05.2022

А решті ми просто заздримо, що ви лише зараз познайомитеся зі всесвітом #SIA

Що таке  Social Impact Award?

#SIA  — це найбільший європейський соціально-бізнесовий інкубатор для молодих підприємців до 30 років. Це 18 країн, 4 млн охоплення, тисячі молодих соціальних підприємців, бізнес-партнерів та сотні запущених стартапів. Це база знань, яку не кожна МВА дає.

Хто може подаватися?

Цього року Social Impact Award Ukraine проходить онлайн для всіх українців до 30 років по всій Європі або світу. Навчаєтеся в Берліні? Тимчасово у Варшаві? Український паспорт відкриває двері. Потрібна лише ідея соціально важливого бізнесу. У той час, як більшість інкубаційних програм вимагають наявність працюючого прототипу і перших інвестицій, ментори SIA допомагають запустити бізнес на мінімалках з максимальною віддачею.

А що там буде?

Навчання! Воркшопи, менторинг, а ще грошові призи. Минулого року у нас було 10 команд і 3 переможця. Цього року ми розшукуємо 20 молодих стартапів і 5 з них отримують грошові винагороди у розмірі 1500 євро. Багато це чи мало? Кому як. Проте це не інвестиції, які потрібно віддавати з процентами. І разом з отриманими знаннями і контактами, це еліксир життя для хорошої бізнес-ідеї.

А що ще?..

Загальна приємна риса соціального підприємництва – майже повна відсутність токсичності. Ні тобі дискримінації, ні знецінення, тільки здорова конкуренція, підтримка, повага. Після цього стандарти свого бізнес-оточення важко понизити. Ми посилюємо вплив ком’юніті, бо молоді соціальні іноватори мають триматися купи.

Життя стартапів буремне і непередбачуване, а мати у портфоліо SIA, одну з найбільших молодіжних інкубаційних програм Європи та світу, - це жирний плюс. І щоб дізнатися більше, запрошуємо на воркшопи з ідеації та імпакту 10 та 25 травня. Актуальна інформація на Facebook та Instagram сторінках організатора School of ME.

SIA Ukraine 2022 стала можлива завдяки підтримці міжнародного офісу SAP, Центру підприємництва УКУ,  VPLYV FUND, SILab Ukraine, European Venture Philanthropy Association та Ukrainian Social Venture Fund.

Переходьте на сайт, щоб дізнатися більше та подати заявку на сайті https://ukraine.socialimpactaward.net

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.