bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «КІПЦ Європейський клуб» шукає учасників/учасниць на міжнародну конференцію в Гаазі
12.06.2022

ГО «КІПЦ Європейський клуб» шукає 5 активних молодих людей від 18 до 30 років для участі в міжнародній конференції “Hug The Hague. Youth Involvement in Democratic Institutions”. Подія відбуватиметься з 18-го червня по 21 червня 2022 року в Гаазі (17го заїзд, 22го або 23го виїзд).

Цілі конференції (розроблені у 2020 році):

1. Ознайомитися з досвідом Нідерландів, щодо співпраці молоді з владою.

2. Створити простір для обміну та діалогу про шляхи усунення наслідків інфікування COVID-19 між різними зацікавленими сторонами, такими як політики, НУО представників, молоді та молодіжних працівників.

3. Визначити передовий досвід участі молоді у підтримці населення протягом інфекції COVID-19.

4. Сприяти дискусіям між молоддю, молодіжними організаціями та політиками про роль молоді у реагуванні на COVID-19.

5. Дізнайтеся, як допоможе співпраця між молоддю з ЄС та країн Східного партнерства під час ліквідації наслідків зараження COVID-19.

6. Розробити рекомендації щодо залучення та участі молоді в демократичному житті установ, звертаючись до місцевих та регіональних органів влади, відповідальних за ліквідацію наслідків COVID-19.

Додаткові цілі (розроблено в 2022 році):

1. Створити простір для обміну та діалогу про наслідки війни в Україні між різними зацікавленими сторонами, такими як політики, представники НУО, молоді та молодіжних працівників.

2. Дізнайтись, як допоможе співпраця між молоддю з ЄС та країн Східного партнерства ліквідації наслідків війни в Україні.

У проекті візьмуть участь команди з 7 осіб з Нідерландів, Греції, Італії, Латвії, Іспанії, України, Грузії, Вірменії та Молдови. Окрім молодих людей в конференції братимуть участь представники влади (чиновники, люди, які впливають на рішення), по 1 особі від країни.

Мова конференції – англійська.

Вимоги до кандидатів/кандидаток:

• Українське громадянство;

• 18-30 років;

• Наявність  закордонного паспорту;

• Наявність медичного страхування;

• Англійська мова на рівні можливості комунікації з представниками різних країн на теми запобігання розповсюдженню COVID-19 та боротьби з наслідками війни в Україні;

• Готовність приймати участь в підготовці до культурного обміну та до навчальних сесій;

• Можливість оплатити собі проїзд до Гааги і назад, витрати на ці квитки будуть відшкодовані після обміну;

• Сертифікат про вакцинацію 3-ма дозами від COVID-19;

По можливості - пожертва на ЗСУ, Повернись живим чи будь-який інший фонд від 500 грн :)

Витрати на харчування та проживання всіх учасників протягом обміну бере на себе приймаюча організація.

Коротко про програму конференції:

- День 1, 18 липня: знайомство між собою та з методами пошуку компромісів і загальних рішень. 

- День 2, 19 липня: пленарне засідання за участі представників/представниць влади, членів Нідерландського Парламенту, Посла України в Нідерландах, представників 

Європейської комісії, яка курує програму Східного партнерства та Erasmus+ Національного Агентства в Нідерландах (ми сподіваємося, що у всіх вийде долучитися). Вони обговорять, як війна в Україні вплинула на ситуацію у країнах ЄС та Східного партнерства, що потрібно зробити, щоб не було більше таких воєн у Європі та як молоді люди можуть цьому сприяти. Також в цей день запланована групова робота та дослідження думок мешканців Гааги щодо війни в Україні.

- День 3, 20 липня: обговорення найкращих практик, зібраних в перший день та робота над рекомендаціями щодо подальшої роботи для громадських організацій.

- День 4, 21 липня: презентація результатів напрацювань, переклад на локальні мови, робота над можливостями поширення цих рекомендацій, загальна оцінка проєкту.

Після повернення на батьківщину планується, що організації - учасниці проекту, організують зустрічі з місцевими НУО, щоб поділитися своїми враженнями від конференції в Гаазі і розповісти про результати.

Якщо Ви вважаєте, що ця можливість саме для Вас і про Вас, то заповніть, будь ласка, цю аплікаційну форму https://forms.gle/qh9rKSRf2AeAy4eg6 англійською мовою зі зрозумілою мотивацією навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Просимо заповнити форму до 23:59 20го червня 2022 року. З обраними учасниками та учасницями організатори сконтактують після 21 червня 2022 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.