bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Франко-український диплом з менеджменту для українських студентів
27.07.2022

Асоціація «Echanges Lorraine Ukraine» та Фундація Global Ukraine розпочали спільний навчальний проєкт завдяки якому українські студенти 3 року навчання можуть отримати франко-український диплом за спеціальністю «Міжнародний Менеджмент та Торгівля». Бакалаври матимуть можливість навчатися в Школі менеджменту IAE Metz, яка була створена у 1988 році й до сьогодні щороку пропонує своїм 1400 студентам навчальні курси для здобуття вищої освіти.

29 липня 2021 року відбудеться інформаційна сесія для тих, хто зацікавлений в отриманні франко-українського диплома з менеджменту. До участі в події запрошуються студенти, представники навчальних установ та громадських освітніх організацій.

Захід розпочнеться о 20:00 (Київський час) у застосунку Teems. Для участі необхідно попередньо зареєструватися https://forms.gle/KAw5bqBDtPhaYZWx9. Після реєстрації на електронну пошту учасникам буде надіслано лист з посиланням для доступу.

Партнери: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Українська академія лідерства, Посольство Франції в Україні, Посольство України у Франції, Eurometropole Metz, Ville de Metz, La Region Grand Est.

Про навчальну програму.

Навчання розпочинається у жовтні 2022 року та передбачає 250 годин навчання + 250 годин уроків французької мови для іноземців (FLE) з жовтня по березень, а також стажування з квітня (тривалість - 3-6 місяців).

Подавати заявку можуть студенти 3-го курсу (незалежно від спеціальності, з мінімальним рівнем володіння французької мови), які перебувають в Україні або тимчасово переїхали до Франції чи Європи та хочуть отримати базові навички в галузі управління міжнародними проектами та міжнародної торгівлі. Переміщені особи з України, які вже мають певний професійний досвід, також можуть підвищити свою кваліфікацію за пролонгованою формою навчання.

У разі відсутності необхідних документів, за наявності еквівалентного професійного досвіду є можливість проведення співбесіди з керівником навчального процесу. Кандидат також повинен представити професійний проєкт, який відповідає цілям навчання.

Деталі програми тут: https://www.global-ukraine.org/news/ukrajinski-studenti-mozhut-otrimati-franko-ukrajinskiy-diplom-z-menedzhmentu/news_details

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.