bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп «Як критикувати владу під час війни, щоб не грати на руку ворогу»
15.08.2022

Попри війну, реформи в Україні тривають. Однак часом уряд, парламент і президента є за що покритикувати, і ми, українці, не соромимося вказувати владі на її помилки.

Тим часом ворог намагається користуватися нашим невдоволенням, аби налаштувати нас одне проти одного, роз’єднати, розпалити ворожнечу і зайвий раз змусити думати буцімто до реформ було краще.

Ми виганяємо загарбників з нашої землі, а отже, мусимо бути сильними та конструктивними у своїх словах, діях і вчинках. Запрошуємо всіх охочих відвідати благодійний воркшоп, на якому ми навчимо, як правильно критикувати владу, на прикладах покажемо, де реформи, а де — антиреформи, і розповімо, як говорячи про розвиток нашої держави не підігравати ворогу.

Коли? 16 серпня об 11:00

Де? Zoom

Воркшоп проведуть лідерки проєктів аналітичного центру «Вокс Україна»: Ксенія Алеканкіна з “Індексу реформ” та Світлана Сліпченко з VoxCheck.

Про спікерок

  • Ксенія Алеканкіна у команді «Індексу реформ» із 2019 року. Спектр її прикладних досліджень охоплює українське законодавство та реформи в економічній сфері. Ксенія має освіту з економічного аналізу Київської школи економіки, є співавторкою досліджень про освітню та медичну реформу України, децентралізацію, прогрес України у досягненні Цілей сталого розвитку.
  • Світлана Сліпченко має економічну освіту та понад п’ять років досвіду у сфері аналітики й перевірки фактів. Очолила проєкт VoxCheck наприкінці 2021 року, раніше була заступницею керівника VoxCheck, курувала напрямок перевірки фактів, відповідала за програму стажування та спільноту випускників цієї програми.

Реєструйтеся на воркшоп за посиланням.

Реєстрація триває до 18:00 15 серпня.

Заповнюючи гугл-форму, додайте скріншот, який підтвердить, що ви вже задонатили на один із рахунків для допомоги ЗСУ чи на рахунок обраного Вами благодійного фонду. Сума благодійного внеску має бути вищою за 100 гривень.

Напередодні події Ви отримаєте лист-запрошення із лінком на ZOOM.

Якщо Ви оплатите воркшоп, але з тих чи інших причин не зможете взяти в ньому участь, ми надішлемо Вам запис за запитом.

Якісний продукт для розвитку — наша соціальна відповідальність.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.