bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Старт проекту «Світ навколо тебе»
13.11.2008

Товариство «Зелений хрест» за фінансової підтримки ВБФ «Крона» протягом наступних 10 місяців реалізовуватиме проект «Світ навколо тебе». Проект направлений на популяризацію активного відпочинку та туризму для неповносправних осіб по всій Україні.

В рамках проекту буде проводитись безкоштовна консультація для громадських організацій та бізнесових структур, зацікавлених в розвитку нового для України виду діяльності. Також буде проведено 6 дводенних семінарів в різних обласних центрах України по практиці активного відпочинку та туризму для неповносправних осіб.

Цільова аудиторія семінарів – представники громадських організацій, туристичних фірм, готельного та ресторанного бізнесу, управлінь туризму міських та обласних адміністрацій.

Відбір міст, в котрих будуть проведені семінари, буде проводитись на основі заявок зацікавлених структур. Умовою проведення семінару є надання «доступного» для неповносправних осіб приміщення для проведення семінару, а також допомога в запрошенні учасників.

Зголошуватись з пропозиціями по проведенню семінару можна за електронною поштою [email protected] або за телефоном 032 244-56-07.

Термін проведення семінарів грудень 2008 - травень 2009 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.