bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар на тему відновлення житлового та громадського простору в містах
01.09.2022

У вересні 2022 р. у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» ВБО «Інститут місцевого розвитку» (ВБО «ІМР») розпочинає комунікаційну кампанію щодо відновлення житлового та громадського простору у містах, що зазнали руйнувань внаслідок бойових дій, під назвою «Нове життя старої домівки».

Метою комунікаційної кампанії «Нове життя старої домівки» є підготовка та поширення серед мешканців постраждалих від війни населених пунктів, відповідних громад та представників регіонального керівництва інформації про можливі варіанти відновлення належних умов життя та роботи на територіях населених пунктів, де ведуться або велися бойові дії. У результаті кампанії ми за сприяння робочих груп у цільових містах проєкту розробимо концепції відновлення будівель та локацій, що постраждали або були занедбані в результаті ведення воєнних дій, для кожного з обраних населених пунктів, а також проілюструємо обрані об’єкти в каталозі графічних рішень у форматі «було – стало – буде».

У рамках кампанії 16 вересня 2022 р. о 10:00 заплановане проведення вступного інформаційного вебінару для представників громад та місцевих органів влади Дніпропетровської, Харківської, Одеської, Запорізької та Миколаївської областей на тему: «Вітчизняний та міжнародний досвід реконструкції житлових і громадських будівель на територіях міст та населених, що зазнали руйнувань внаслідок бойових дій».

Реєстрація за посиланням https://forms.gle/UwypdPHvPhdqjcPq6  (відкрита до 15.09.2022 р.)

Онлайн-семінар проводитиметься з використанням програми Zoom. Посилання для доступу буде надане усім зареєстрованим учасникам. Технічне підключення учасників розпочнеться 16.09.2022 р. з 9:30.

Контакти

  • Контактна особа від ВБО «ІМР» з питань адміністративної підтримки грантової діяльності – Тетяна Прокопенко
  • ел. адреса: [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.