bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп із втілення програми зі зміни соціальних норм щодо запобігання домашньому насильству
07.09.2022

Чудова можливість для всіх небайдужих, хто прагне змінити усталені норми та стереотипи щодо домашнього насильства у своїй громаді!

Надамо комплексну підтримку у реалізації проєктів із запобігання домашньому насильству у ваших громадах у три кроки:

Крок 1. Зберіть команду від вашої громади та візьміть участь у воркшопі із втілення програм зі зміни соціальних норм.

Впродовж 2️⃣ днів в онлайн-форматі учасники/-ці команд опанують необхідні інструменти та концепції для запобігання домашньому насильству, а також розроблять попередні стратегії та плани дій для своїх громад. Воркшопи пройдуть у період із 15 вересня до 18 жовтня. Від однієї громади може подаватися для участі необмежена кількість команд. 

????Обрати зручний день для воркшопу і подати вашу команду для участі можна за посиланням: https://bit.ly/zminy_hromadu

❗Рекомендуємо звернути увагу також на детальні умови участі.

Крок 2. Усі команди громад, які успішно взяли участь у воркшопі, матимуть можливість підготувати проєктну заявку для втілення власних пілотних ініціатив. 

Крок 3. Експертна команда UNFPA відбере найкращі ініціативи та надасть фінансову й експертну підтримку в їх реалізації.

Заявки для участі приймаємо до 12 вересня від команд з усіх областей України.

Особливо до участі вітаються команди міст і громад, що є учасниками проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства». 

Контактною особою у разі, якщо у вас виникли запитання щодо заповнення заявки, є консультантка UNFPA із роботи над запобіганням ГЗН у громадах — Олеся Савенко, номер телефону: +380 93 701 36 23. 

***

Умови проєкту

У воркшопі обов’язковою є командна участь (щонайменше 2 особи, рекомендується залучення 3 осіб). Усі особи мають бути повнолітніми.

Заявки на підтримку проєктів від громад із запобігання домашньому насильству прийматимуться лише від команди учасників/-ць онлайн-воркшопу, які отримали відповідні сертифікати, що підтверджують участь у тренінгах із втілення програм зі зміни соціальних норм. 

Умовою отримання сертифіката учасника/-ці є 100% присутність на двох днях воркшопу та участь у групових вправах. Учасники/-ці отримають сертифікати в електронному та друкованому вигляді. 

Онлайн-воркшопи триватимуть два дні по 5 годин 30 хвилин кожен. Уся команда має брати участь у воркшопі в однакові дати заходу.

Для підготовки проєктних заявок усі команди матимуть щонайменше 2 тижні від моменту участі у воркшопі. Усі проєкти повинні будуть бути спрямовані на запобігання домашньому насильству у громаді де працює команда. Реалізація запропонованих проєктів має тривати із 15 листопада 2022 року до 10 березня 2023 року. 

За результатами втіленого проєкту команди будуть зобов’язані надати UNFPA проміжні звіти про виконані активності до 30 грудня 2022 року та фінальний звіт про виконані активності не пізніше 15 березня 2023 року. 

Контакти

  • Консультантка UNFPA із роботи над запобіганням ГЗН у громадах — Олеся Савенко
  • номер телефону: +380 93 701 36 23
  •  [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.