bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Робота з ВПО та постраждалими від війни»
09.09.2022

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року створило кризову ситуацію для населення всієї країни. Кожен українець так чи інакше зіштовхнувся з наслідками для здоров’я, спричиненими травматичними подіями. З огляду на це, робота соціальних працівників, волонтерів та активістів, які зустрічають та спілкуються з ВПО та місцевим населенням, яке постраждало від війни, набуває особливого значення. Враховуючи її складність та емоційну навантаженість, виникає потреба в додаткових компетенціях та навичках. 

Запрошуємо соціальних працівників, волонтерів та громадських активістів до участі в тренінгу “Робота з ВПО та постраждалим від війни: умови, особливості, превенція вигорання та перспектива майбутнього”, який проходитиме з 30 вересня по 2 жовтня 2022 року в мальовничому куточку українських Карпат - с. Поляниці.

В рамках тренінгу буде представлено як теоретичний матріал, так і практичні вправи, які сприятимуть набуттю специфічних знань та навичок, а саме: 

  • Особливості комунікації з ВПО та постраждалими від війни; 

  • Методи самодопомоги при складних переживаннях та станах;

  • Моделі поведінки людей у стражданні; 

  • Вигорання соціальних працівників та волонтерів; 

  • Превенція вигорання в умовах війни. 

Для участі в тренінгу необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/tsoqpr4gSBaF9VuH8 до 12:00 16 вересня 2022 року. Звертаємо увагу, що кількість учасників заходу обмежена. 

Захід організовується ГО “Інститут розвитку демократії та регіональних ініціатив” у партнерстві з Представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні за участю практикуючих психотерапевтів. 

Усі витрати, пов’язані з навчанням, покриваються організаторами, витрати на проїзд є власним внеском для участі в тренінгу. 

За детальною інформацією звертайтеся за контактами: +38(067)794-86-64 (Юлія) або + 38(095)777-53-00 (Марія)

 

Контакти

  • +38(067)794-86-64 (Юлія) або + 38(095)777-53-00 (Марія)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.