bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зроби своє медіа спроможним та сучасним! Програма розвитку регіональних ЗМІ України
09.09.2022

Зроби своє медіа спроможним та сучасним! Програма розвитку регіональних ЗМІ України 

Як регіональному ЗМІ заробляти під час війни? Як налагодити ефективну та сталу комунікацію з донорами та спонсорами? Як визначити та скористатися сильними сторонами медіа в межах наявних ресурсів?

ГО Егаліте Інтернешнл оголошує конкурс серед українських ЗМІ в рамках реалізації проекту “Партнерство локальних медіа в Україні / Східний діалог Україна” за фінансування МЗС Німеччини. 

Протягом чотирьох місяців обрані за результатами конкурсу ЗМІ отримають:

- тренінги, навчання та менторство (професійний супровід) з фінансової стабільності, навички роботи з грантовими можливостями, досвід написання грантових заявок-переможниць;

- аудит кібербезпеки та пошукової оптимізації (SEO) веб-сайтів;

- поглиблені знання з навичок розслідувань, OSINT та факт-чекінгу;

- актуальні знання про сучасні стандарти етики, прозорості, конфлікт-чутливості та те, що робить ваше ЗМІ сучасним та привабливим для донорів і спонсорів;

- консультації з фінансової стабільності, збереження колективів та створення привабливих умов праці.

Програма передбачає участь у 7 навчальних заходах (не частіше одного тренінгу на два тижні), щотижневий супровід менторів та допомогу в написанні грантових заявок. Заявки приймаються до 19.09.2022, сама програма розпочинається з 26 вересня та триватиме до 31.12.22.

Для участі в програмі заповни просту форму та відкрий нові можливості для себе і своєї редакції. Кількість учасників від однієї редакції не обмежено, проте кожен учасник має заповнити форму заявки https://forms.gle/Dj1KqoeSgM6GE7Dx9

 

Програми тренінгів та коучингу будуть надійслані тільки зареєстрованим кандидатам після розгляду заявок проектною командою.

 

З додаткових питань - пишіть на [email protected]

 

Проект “Партнерство локальних медіа в Україні / Східний Діалог Україна” покликаний допомогти журналістам і ЗМІ забезпечувати чесне, прозоре та об’єктивне висвітлення подій через конструктивну комунікацію між зацікавленими сторонами: експертами, ЗМІ та органами місцевого самоврядування.

Проект фінансується Міністерством закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина та реалізується «Pro NGO! e.V» (Німеччина) та «Egalite International» (Україна).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.