bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція-дискусія «Фінансова незалежність жінки та кар’єра в умовах війни»
13.09.2022

Лекція-дискусія «Фінансова незалежність жінки та кар’єра в умовах війни»

Коли? 15 вересня 2022 року, 15-00-16-30 (Київський час)

Де? Онлайн у ZOOM

Спікер  Людмила Гуляєва, експертка з фінансової грамотності та фандрейзингу, засновниця освітньої ініціативи Financial Literacy Hub,  кандидатка економічних наук, доцентка Академії праці, соціальних відносин і туризму,  стипендіатка Ізраїльського інституту перспективних досліджень та Польського інституту перспективних досліджень PIASt, проєктна менеджерка  численних   освітніх та соціальних національних й  міжнародних проєктів.  

Запрошуємо усіх бажаючих! Особливо чекаємо жінок в Україні, що знаходяться у складних життєвих обставинах: жінок-внутрішньо переміщених осіб, що перебувають в Україні, жінок, що втратили роботу або мають фінансові труднощі, жінок, що постраждали внаслідок війни та потребують підтримки однодумців. Участь безкоштовна!

Реєстрація учасників за посиланням: https://forms.gle/7V1d1NVq6xRbJt6L9

Програма зустрічі:

15-00 – 16-00 – Лекція Людмили Гуляєвої, де будуть розкриті питання:

  • Соціальне та економічне становище жінки в умовах війни: з якими проблемами стикнулися жінки, особливо ВПО?
  • Фінансова грамотність: що це таке  та чому вона важлива?
  • Правила грамотної фінансової поведінки: які вони й чи актуальні під час війни?
  • Послуги фінансових установ: як не втратити свої кошти або ризик має бути усвідомлений!
  • Фінансове виховання діток: яку модель фінансової поведінки ми передамо нашим дітям?
  • Можливості для освіти та розвитку в умовах війни: де шукати?

16-00 – 16-30 – Сесія обговорення «Я та мої фінанси: що робити?»:  обговоримо свої проблеми, поділимося успішними кейсами їх вирішення, окреслимо можливості для розвитку й  формування фінансової незалежності.

 Захід відбувається в рамках індивідуального дослідницького проєкту Людмили Гуляєвої «Проблемні аспекти економічного та соціального становища жінок-вимушених мігрантів та шляхи їх вирішення: досвід України та Польщі», що впроваджується за підтримки Israel Institute for Advanced Studies та Polish Institute of Advanced Studies (PIASt). Якщо у вас є запитання, пропозиції для співпраці або рекомендації, прохання звертатися до Людмили Гуляєвої на е-пошту [email protected]

Партнери заходу: Financial Literacy Hub, Академія праці, соціальних відносин і туризму, Кафедра психології та соціальної роботи Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського, ВГО «Сила країни», ГО «Український центр майбутнього», ГО Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді ”Паросток”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.