bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бюджетування в умовах війни: онлайн-навчання для волонтерів
30.09.2022

КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення в Кіровоградській області” організовує для представників / представниць волонтерських центрів онлайн-навчання на тему бюджетного процесу в умовах війни. Навчання відбуватиметься онлайн у середу, 5 жовтня з 11.00 до 12.00. 
 
Учасники заходу дізнаються про те, як змінилося наповнення місцевих бюджетів в умовах воєнного стану, чи можуть зараз громадяни впливати на бюджетний процес у своїх громадах, чи мають місцеві ради повноваження та інструменти підтримувати громадські та волонтерські ініціативи.
 
Спікер заходу - Віктор Бобиренко, керівник експертної групи Бюро аналізу політики, фахівець у міжбюджетних відносинах. Спеціалізується на протидії пропаганді у всіх її проявах. Публіцист, блогер. Тренер з адвокації, протидії пропаганді, побудові команд. У 2017-2019 роках член Громадської ради при НАЗК. З 2020 року – член Наглядової ради Суспільного мовника.
 
Для участі в заході, будь ласка, зареєструйтеся за цією анкетою до 8.00 5 жовтня: https://forms.gle/ChkSJotz1PKyWVv86
 
анонс бобиренко1-02
 
Захід відбувається в рамках Програми підтримки волонтерів Кіровоградщини, що втілюється в межах проєкту «Соціальне замовлення Кіровоградщини», який реалізує КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» завдяки фінансовій підтримці National Endowment for Democracy.

Контакти

  • КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення в Кіровоградській області”
  •  https://www.facebook.com/samoorg.krop

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.