bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується набір на онлайн-курс із врегулювання конфліктів у громадах
11.10.2022

 

Оголошується набір на онлайн-курс із врегулювання конфліктів у громадах

Оголошується набір на онлайн-курс із врегулювання конфліктів у громадах

Центр права та посередництва оголошує набір на онлайн-курс із врегулювання конфліктів у громадах

Оголошується набір учасників та учасниць для навчання на онлайн-курсі «Методи роботи з конфліктами в громадах: медіація, переговори та фасилітація діалогу» для представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Харківської, Чернівецької областей», що відбудеться з 20 по 28 жовтня 2022 року.

Цей курс стане у нагоді представникам органів місцевого самоврядування та органів державної влади, які стикаються в своїй роботі з конфліктами та працюють із конфліктними ситуаціями в громаді. Курс допоможе вчасно діагностувати конфлікт, вибрати інструменти для ефективного вирішення конфлікту, а також сприятиме зниженню напруги в громаді та колективі, підвищуючи ефективність роботи органу публічної влади та створюючи сприятливі умови для підвищення рівня соціальної згуртованості в громаді.


Програма курсу охоплює теоретичні та практичні блоки, які допоможуть розібратися:

✅що таке конфлікти та чому вони виникають;

✅які існують причини виникнення конфліктів;

✅які існують типи конфліктів (в громадах, колективі тощо);

✅як виявляти та аналізувати конфлікти;

✅як побудувати систему управління конфліктами;

✅які існують ефективні методи втручання в конфлікт та які є дійові особи в конфлікті;

✅яка додана вартість для громади від своєчасного врегулювання конфлікту;

✅яка ціна конфлікту та ціна виходу із конфлікту для громади;

✅які можливості медіації, переговорів та фасилітації діалогу під час роботи з конфліктами в громаді;

✅як попередити конфлікти в громадах тощо.


Захід проводиться у межах діяльності Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів за посиланням (надалі – ГІСМАОВК).

Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів – це єдина та унікальна система закритого циклу роботи з конфліктами, яка розпочала свою роботу у 2019 році. За роки роботи до Мережі експертів ГІСМАОВК долучилися понад 100 фахових спеціалістів у галузі мирних методів роботи з конфліктами. З початку діяльності фахівцями було вирішено більше 160 групових конфліктів у громадах Луганської, Донецької та Запорізької областей.


Для участі в навчанні претенденти у термін до 17 жовтня 2022 року, 18:00 мають заповнити анкету за посиланням forms.gle/ShTZGCAMsFYEtjib7

Запрошення для участі в навчанні, програма курсу та посилання на платформи (ZOOM та інші) буде надіслано на електронну пошту зареєстрованим учасникам.

У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся до міжнародної медіаторки, співаторки ГІСМАОВК, голови правління Центру права та посередництва Світлани Петрової на пошту [email protected] або за телефоном +38 097 918 95 75.


Захід організовано ГО «Центр права та посередництва» у межах проєкту «Функціонування та впровадження ГІСМАОВК в громадах Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Харківської, Чернівецької областей».

Проєкт впроваджується за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

 

Контакти

  • ГО “Центр права та посередництва” (Center for Law & Mediation) [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.