bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-тренінг з протидії сексуальному насильству над дітьми в Україні
24.11.2022

Ми віримо, що кожному працівнику громадського сектору необхідно знати як безпечно реагувати, якщо дитина розповідає про сексуальне насильство, яке з нею відбулося, та як бути безпечним дорослим.
 
Відкрито реєстрацію на нові дати тренінгів:
29 листопада та 8 грудня!
 
Нагадуємо, що фокус цього тренінгу — нульова толерантність до сексуального насильства над дітьми. Разом ми зможемо ознайомитись з визначенням сексуального насильства над дітьми, розглянути сексуальне насильство над дітьми в контексті війни в Україні, визначити індикатори та наслідки сексуального насильства, а також зрозуміти механізми запобігання, виявлення та реагування на сексуальне насильство у гуманітарному контексті.
 
Протидія сексуальному насильству та експлуатації дітей в Україні. Мета: ознайомитись з визначенням сексуального насильства над дітьми, розглянути в контексті війни в Україні, визначити індикатори та наслідки, а також зрозуміти механізм запобігання, виявлення та реагування; Для кого: представників гуманітарних організацій; Коли: оберіть дату у реєстраційній формі; Тривалість: 1 день — 4 години.
 
 
 
Після заповнення реєстраційної форми, ви отримаєте лист-підтвердження з точним часом, датою тренінгу та посиланням на Zoom.

Згідно з умовами проекту, організатор попросять всіх учасників пройти анкетування до і після тренінгу. Заповнення анкет та присутність на тренінгу є обов’язковими вимогами для отримання сертифікату про проходження тренінгу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.