bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БО «Світло надії» запрошує на тренінг щодо протидії торгівлі людьми, експлуатації та ГНЗ
03.03.2023

Кожен може зробити важливий внесок у боротьбі із цими правопорушеннями. Для початку необхідно озброїтися знаннями про суть та масштаб цих явищ, як їх уникнути та куди звертатися постраждалим у разі потрапляння в ситуацію торгівлі чи насильства.

Саме тому в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування щодо захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації або ґендерно зумовленого насильства, осіб з групи високого ризику до потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, найбільш уразливих ВПО та населення, постраждалого від конфлікту у Полтавській області» організовуємо два одноденні тренінги.

Тема - виявлення та перенаправлення постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації та гендерно зумовленого насильства.

Учасники тренінгу – неспеціалізовані надавачі послуг, партнери кластеру з питань захисту.

Коли – 23 та 24 березня.

Де – м. Полтава.

Проїзд відшкодовуємо, передбачені кава-паузи та обід.

Якщо бажаєте стати учасником тренінгу, заповніть, будь ласка, форму за цим посиланням - https://bit.ly/3m5BEsd. Дедлайн - до 16 березня включно. Потім ми обов’язково зв’яжемося із Вами для підтвердження участі.

Ініціатива реалізується у рамках Програми з питань захисту Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за щедрої підтримки уряду Японії та американського народу через проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.