bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ВМГО «Соціальний вектор» оголошує набір учасниць програми «Від ідеї до власної справи» (І група)
07.03.2023

ВМГО “Соціальний вектор” оголошує набір учасниць програми «Від ідеї до власної справи»
(І група)
 
Запрошуємо 25 жінок-військових (екскомбатанток), а також жінок, члени родин, яких загинули на війні із російським агресором, до участі у програмі підтримки та розвитку ветеранського підприємництва для жінок #ВідІдеїДоВласноїСправи.
 
Програма втілюється в життя за підтримки Українського Ветеранського Фонду в партнерстві з Державною агенцією промоції культури України та ГО «Український центр розвитку культур «Єднання».
 
Програма спрямована на посилення ролі жінок в українському суспільстві, їх підтримку в самореалізації та підвищенні впевненості у своїх силах, та працюватиме у двох напрямках: сприяння особистісному та кар’єрному розвитку менті.
 
#ВідІдеїДоВласноїСправи - безкоштовна навчальна програма для жінок, що бажають зробити перші кроки в започаткуванні власної справи або мають намір працювати зі своєю кар’єрою/мають намір змінити місце роботи.
 
#ВідІдеїДоВласноїСправи - тренінгова програма покликана допомогти жінкам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерками у часи невизначеності. Також прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу, як впроваджувати інновації.
 
Ця можливість саме для вас, якщо:
- Ви є громадянкою України (адже це наша superpower);
- Маєте функціонуючий бізнес на початковій стадії, або бізнес-ідеї;
- Маєте намір працювати із своєю кар’єрою/маєте намір змінити місце роботи;
- Маєте високий рівень мотивації та бажання творити зміни для себе і країни.
 
Коли і де?
Програма проходитиме в м. Київ 24-27 березня 2023 року.
На період проведення заходів організатори покривають всі витрати, пов’язані із проживанням та харчуванням учасниць. Оплата проїзду здійснюється за власний рахунок учасниць.
 
На завершення:
У кінці навчання всі учасниці отримають дипломи про участь у навчальній програмі. А по завершенню всього проекту відбудеться фінальна презентація кращих проектів у приміщенні Українського кризового медіа центру в м. Києві (орієнтовно червень 2023р.).
 
Важливо:
Відбір учасниць відбуватиметься на основі якісної заявки, яку Ви можете знайти за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf3DYIW1Y7…/viewform…
 
Також інформацію про проект можна знайти на сторінках:
 
Дедлайн подання заявки: включно до 20 березня 2023р.
 
Контакти:
067-742-11-41 Тетяна
099-122-04-26 Валентина

Контакти

  • 067-742-11-41 Тетяна 099-122-04-26 Валентина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.