bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Курс «Excel та Google Sheets для громадських організацій»
09.03.2023

Збір статистичної інформації за проєктами, формування кошторисів, ведення бази контактів, моніторинг та оцінювання, звітність – для всіх цих та інших завдань потрібні MS Excel та Google Sheets. Але дуже часто працівникам громадського сектору бракує необхідних знань і навичок для використання цих інструментів. Якщо ви хочете легко і впевнено застосовувати Excel та Google Sheets в своїй роботі – наш курс саме для вас! Це навчальна програма для громадського сектору України – благодійних фондів, громадських організацій, тощо. Програма відкрита як для працівників таких організацій, так і для їх волонтерів.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/X5sboAy23Y87D9WX7

Дедлайн для реєстрації: 26 березня 2023 року (21:00).

Попередній графік занять: 28, 30 березня та 4, 6, 11, 13 квітня (з 11:00 до 12:30).

Програма реалізовується студією Open Media Space Центру “Вікно в Америку” у співпраці з Громадською організацією Запорізька бібліотечна асоціація та Регіональним консультаційно-тренінговим центром Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки за фінансування Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Якщо у вас з’явились запитання, напишіть нам на електронну адресу [email protected] або зателефонуйте за номером +38 (096) 215 10 90. Також ви можете написати нам на сторінку в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/OpenMediaSpace/ 

Ми в Telegram: https://t.me/OpenMediaSpace

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.