bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Твої можливості» для жінок-ВПО стартує 15 березня
13.03.2023

15 березня стартує унікальний проект для жінок-ВПО, де будуть у форматі 21-денного марафону висвітлені всі доступні можливості працевлаштування, безкоштовної освіти, курсів, саморозвитку, перекваліфікації, вивчення іноземних мов, доступу до безкоштовної освіти, можливості початку роботи в ІТ, фінансової допомоги від держави та міжнародних донорів. 

Крім того жінки дізнаються про свої права і можливості як ВПО, а також про цивільне право в умовах війни тощо.

Передбачені проектом заходи: 

  • •  Навчальний відеокурс, що складається з 10 відеолекцій та бонусних лекцій;

  • •  Персональні юридичні, психологічні, коучингові, бізнесові, фінансові, кар’єрні   консультації;

  • •  Віртуальні “Круглі столи” з експертами та однодумцями;

  • •  Нетворкінг для спілкування між собою.

Це унікальний шанс і можливість потрапити в останній вагон абсолютно крутого, життєво корисного і головне безкоштовного проекту для жінок-ВПО, а також для всіх жінок, чиї життєві обставини змінила війна”, - зазначила директор Фонду Інновацій та Розвитку-Україна Людмила Євсєєнко. 

Це проект про підтримку, про турботу, про мотивацію до змін і про корисні знання для тих жінок, хто опинився віч-на віч на новому місці з новими проблемами.

Це проект про виняткову можливість зняти своє життя з паузи, щоб почати діяти і змінювати обставини навколо себе.

Це проект про велику перемогу, яку ми наближаємо своїми власними маленькими перемогами у своєму власному житті!”, - зазначила Людмила Євсєєнко. 

Для того, щоб потрапити в проект – достатньо приєднатися за посиланням в Телеграм: https://t.me/+Dx32OWT638s1MzAy

Старт проекту 15 березня. 

Проект «Твої можливості» (Освітня та консультаційна підтримка жінок-ВПО, які опинилися в складних життєвих обставинах унаслідок війни в Україні) реалізує Громадська організація «Фонд Інновацій та Розвитку-Україна» (надалі - Фонд) за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. 

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю ГО “Фонд Інновацій та Розвитку-Україна” і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла.

Контакти

  • https://www.facebook.com/WikiInvestigation/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.