bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Практичний інтенсив від провідних експертів «Благодійність. Волонтерство. Гроші. III потік»
15.03.2023

 

Практичний інтенсив від провідних експертів «Благодійність. Волонтерство. Гроші. III потік»

Київська школа державного управління ім. С. Нижного анонсує старт вже третього потоку практичного курсу «Благодійність. Волонтерство. Гроші», який допоможе Вам створити стратегію та покроковий план досягнення цілей Вашої організації.

Експертний інтенсив буде особливо корисним для тих, хто на початку шляху заснування благодійної організації/фонду. Для тих організацій, які хочуть стати професійними.

 

Дата: 30 березня - 01 квітня 2023 року

Формат: офлайн, м.Київ

 

На Вас чекають:

  спікери, які мають практичний досвід, успішно реалізовані кейси та авторитетну експертизу в сфері створення та управління некомерційними організаціями

   теми, що сформують Вашу стратегію заснування, управління, масштабування діяльності благодійної організації/фонду, залучення фінансування, співпраці з державними органами та бізнесом

   3 дні офлайн інтенсиву. Програмою заходу передбачені кава-брейки та фуршет

   потужний нетворкінг

 

Ментор курсу: Валерія Татарчук, засновниця БФ «Твоя опора», переможниця у номінації «Фандрейзингова кампанія 2021 року», нагородженого президентською відзнакою «Золоте серце». Лідерка у номінації «Менеджер у сфері доброчинності» Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020» та «СКАРБ НАЦІЇ - 2022». Радниця міністра культури, молоді та спорту з питань благодійності й волонтерства (2019 рік).

 

Детальна інформація та реєстрація доступна за посиланням bit.ly/42fL9FS

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.