bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовна серія заходів «Портфоліо для креативниць»
17.03.2023

Серія заходів для українок, які хочуть створити портфоліо і знайти роботу у  креативній сфері

Happy Monday та ООН Жінки в Україні у співпраці з Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в межах проєкту “Women For The Future”проведуть безкоштовну серію заходів «Портфоліо для креативниць» за підтримки агенції креативних комунікацій linza agency. Вони будуть корисні українкам, які втратили роботу/джерела доходу через повномасштабну війну та шукають можливості для працевлаштування з повною чи частковою зайнятістю, зокрема в креативній індустрії.

 

Програма заходів:

• Лекція «Як створити портфоліо для креативної професії: експертні поради»

• 21 березня, 17:00-18:30 (UTC+02)


Обговорять, на що звертають увагу керівники/-ці  креативної сфери в портфоліо, як можна структурувати інформацію, на яких платформах створювати зручні та ефективні портфоліо, як додавати їх до резюме та супровідного листа так, щоб це працювало на вашу користь.

У кінці лекції спікери дадуть учасницям завдання — створити власне портфоліо на основі почутої інформації. А згодом ці портфоліо експерти проаналізують під час воркшопу. 

Воркшоп «Портфоліо за 1,5 години: аналіз ваших доробок в режимі реального часу»

28 березня, 17:00-18:30 (UTC+02)

 

Спікери в режимі реального часу проаналізують відібрані портфоліо учасниць. У процесі обговорять помилки, структуру, наповнення, обсяг файлу тощо. А в кінці воркшопу експерти дадуть поради, як самостійно аналізувати та покращувати власне портфоліо, щоб його точно помітили й запам’ятали.

Спікери:
⟩ Ірина Шостак —  співзасновниця, директорка та керівниця маркетинг-відділу агенції креативних комунікацій з власною продакшн-студією linza agency.
⟩ Лесь Якимчук — співзасновник та керівник креативного відділу агенції креативних комунікацій з власною продакшн-студією linza agency. 

Заходи пройдуть у форматі YouTube-трансляцій. У межах кожного заплановані сесії запитань/відповідей.

➡️ Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/unU2SoQhFYmiTQ5f6

➡️ Детальніше про серію заходів на сайті: https://women.happymonday.ua/#initiatives 

Проєкт Women For The Future реалізується Happy Monday (ГО «Професіонали майбутнього») за підтримки проєкту ООН Жінки «Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україні», що фінансується Урядом Швеції, та у співпраці з Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Контакти

  • https://forms.gle/unU2SoQhFYmiTQ5f6

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.