bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультації для бізнесу щодо залучення фінансування
17.03.2023

Консультації для бізнесу щодо залучення фінансування!!!

Ви маєте можливість підвищити свою обізнаність щодо інших джерел фінансування бізнесу, грамотного структурування фінансових потреб та оформлення бізнес проектів, що підвищить ваші шанси на отримання фінансування за будь-якою грантовою програмою.

Експерти-практики DSIK нададуть вам допомогу у пошуку та підборі програм фінансування, підготовці заявки на залучення фінансування, розробленні бізнес-плану та підтримку в процесі подання грантової заявки.

 

!!! Подати заявку для отримання консультації можна за посиланням

 

Підтримка суб’єктів мікро-, малого та середнього бізнесу на цьому етапі передбачає одну або кілька індивідуальних онлайн сесій загальною тривалістю до 4 годин. Такі послуги отримають 50 ММСП – учасників Програми. Перевага надаватиметься підприємцям з числа внутрішньо переміщених осіб або підприємців, чий бізнес зазнав руйнівного впливу війни.

Консультації проводяться в рамках Програми «Доступ до фінансування та підтримка стійкості МССП в Україні»

Ініціатива реалізовується урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) у партнерстві з German Sparkassenstiftung für international Kooperation (DSIK) спільно з Фондом розвитку підприємництва.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.