bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кризові комунікації під час війни. Тренінг в рамках Медіашколи для миколаївців
23.03.2023

Запрошуємо активну спільноту в Миколаєві та тих, хто зараз поза межами міста, взяти участь у онлайн-тренінгу «Кризові комунікації під час війни» з медіаекспертом Віталієм Жугаєм та журналісткою і продюсеркою Іриною Кипоренко.

КОЛИ? 1 квітня, субота, о 12:00 за київським часом.

ДЕ? На платформі Zoom (посилання буде надіслано зареєстрованим учасникам)

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Під час зустрічі разом поговоримо про те, що таке кризові ситуації та яка роль комунікацій в такі періоди. Як вдало реагувати на кризові ситуації в соціальних мережах та до чого тут ЗМІ.

Кризові комунікації під час війни. Тренінг в рамках Медіашколи для миколаївців

Цільова аудиторія: медійниці_ки, які створюють контент: журналістки_ти та редакторки_ри місцевих ЗМІ, фотографки_фи, блогерки_ри тощо; представниці_ки громадських організацій, які ведуть медійну діяльність; представниці_ки пресслужб місцевих органів влади; викладачки_і та студентки_и факультетів журналістики; фрілансерки_ри, що працюють на українські та міжнародні медіа; працівниці_ки медійних організацій та медіаекспертки_ти.

Віталій Жугай – медіаексперт, доцент кафедри журналістики Національного університету «Одеська юридична академія». Працював на телебаченні, радіо, у друкованих та інтернет-виданнях. Проходив викладацьке стажування на Бі-Бі-Сі, проводив наукове дослідження про критерії якісної преси у США в рамках Програми імені Фулбрайта.

Ірина Кипоренко – журналістка, продюсерка, режисерка документального кіно, програмна менеджерка сектору «Кіно» Українського інституту. Має понад 10 років досвіду роботи в медіа, проходила стажування в рамках програми професійних обмінів від Держдепу США в сфері журналістики та цифрових комунікацій. Закінчила курс з режисури документального кіно в майстерні Сергія Буковського. Співпрацювала з іноземними та українськими медіа, такими як Tiger aspects (для Netflix), ARTE, The New York Times, TIME, The Economist, Бі-Бі-Сі Україна, Суспільне мовлення та іншими.

Посилання на подію в Facebook.

Організатори: Програма «Демократичне врядування в Східній Європі» (DG East), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), та Агенція розвитку Миколаєва.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.