bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з Дизайну мислення для жінок, що переїхали до Хмельницької громади й бажають створити бізнес
17.05.2023

Запрошуємо вас на захоплюючу презентацію старту програми навчання «Business Platform» в рамках проєкту «Рівна участь», на яку ми всі так довго чекали. 

На вас чекає тренінг на тему: «Дизайн мислення», де ви дізнайтеся, що це таке та як його застосовувати в своєму бізнесі: 

  • •  Методологія дизайн-мислення допоможе вам створити прозорий процес від дослідження потреб до виведення вашого продукту на ринок. 
  • •  Визначення цільової аудиторії та розуміння клієнтського досвіду стануть основою для генерації ідей та розробки рішень, спрямованих на вирішення проблем.

Спікер цього заходу Юрій Давиденко, голова ГО «Заходи», проєктний менеджер MRPL IT Cluster, підприємець та тренер із соціального підприємництва, розвитку ком’юніті та залучення інвестицій. Він поділиться своїм досвідом та надасть вам корисні інструменти. 

25 травня 2023 року

15:00-18:00

м. Хмельницький, пров. Степана Бандери, 2/1а, IHub (ТЦ «Монблан»)

Реєстрація: https://forms.gle/AkNmDZfeUjbgopGFA 

Не пропустіть цю унікальну можливість поглибити свої знання та навички у сфері дизайну мислення та приєднайтесь до спільноти мотивованих жінок, які прагнуть до успіху! 

 

Проєкт «Рівна участь» реалізується ГО «Рада жінок Донеччини» та ГО «Заходи» за підтримки Уряду Канади в межах проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women’s Fund. Відповідальність за зміст інформації несе ГО «Рада жінок Донеччини». Інформація, що представлена у публікації, не завжди відображає погляди Уряду Канади і УЖФ.

Embassy of Canada to Ukraine

Canada’s International Development – Global Affairs Canada

#ГолосЖінок

#WomensVoiceLeadership

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.