bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄС та ПРООН запрошують до участі в Академії краудфандингу 2023
28.06.2023

Академія краудфандингу – це унікальна програма для підприємців і підприємниць, яка допоможе залучити фінансування на розвиток власної справи. Тренінг навчить якісно презентувати свій проєкт і розповідати про нього просто та цікаво, що дасть змогу отримати фінансову підтримку для розвитку бізнесу.

До Академії краудфандингу можуть долучитися власники та власниці мікро-, малих і середніх підприємств, які проживають на підконтрольних уряду України територіях Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей і відповідають таким вимогам:

  • •  мають реалізовану справу, проєкт або підприємство, що функціонує, чи презентували бізнес-ідею разом із планом її втілення;

  • •  пропонують бізнес-ідею із соціальною складовою чи цінністю для суспільства, наприклад, підтримка внутрішньо переміщених осіб, перерахування відсотків від продажів на побудову дитячого центру тощо (бажано);

  • •  мають команду, яка складається мінімум із двох осіб; перевага надається людям із досвідом у сфері комунікацій чи маркетингу, а також якщо ви вже запускали свої проєкти чи бізнеси;

  • •  є повнолітніми особами з громадянством України, зареєстрованими як фізична особа-підприємець чи юридична особа (або перебувають у процесі реєстрації);

  • •  готові та мотивовані до п’яти днів навчання в Академії краудфандингу і практичної реалізації отриманих навичок.

Тренінг у межах Академії краудфандингу 2023 відбуватиметься з 18 по 22 липня 2023 року включно у Львові (тренінгова зала буде в приміщенні з укриттям).

Під час тренінгу ви дізнаєтеся, як подавати проєкт просто і зрозуміло, як і де шукати фінансування на проєкт, що таке краудфандинг та чому він гарно працює для бізнесів, як запускати свою кампанію зі збору коштів, як звітувати за отримані кошти. Серед лекторів Академії експерти та експертки із краудфандингу, соціальних медіа, дизайну, копірайтингу та інших напрямів, важливих для запуску своєї справи.

Програма передбачає п’ять днів офлайн-навчання, проведення консультаційних онлайн-сесій, виконання тематичних завдань для підготовки краудфандингової кампанії. Дізнатися більше про правила участі та подати заявку можна тут: cfacademy.startbusiness.com.ua. Реєстрація триває до 23:59 3 липня 2023 року.

Учасникам та учасницям покриватимуть вартість проживання протягом 18-22 липня 2023 року (стандартне заселення і виселення), проїзд в обидві сторони в розмірі 1 000 грн., харчування та навчальні матеріали.

Для довідки

Ініціативу реалізує ПРООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції і Швейцарії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.