bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук учасників на 5-денний літній табір для молодіжних лідерів та лідерок «InEvolve»
27.07.2023

Прагнете розширювати свої горизонти та хочете допомагати рідним громадам у нелегкі для країни часи? Маємо для вас надзвичайно круту можливість!

Спільно з Європейським Союзом ми відкриваємо набір до нашого літнього табору для молоді “InEvolve”! 

Тут вас чекає незабутня пригода, яка допоможе прокачати свої лідерські навички та опанувати основи проєктного менеджменту. Будемо разом вчитися будувати стійкі партнерства, залучати молодь до громадської діяльності та напрацьовувати ідеї проєктів із відбудови та відновлення поруйнованих війною громад.

Для кого табір?

Для молодіжних лідерів та лідерок із Дніпропетровської, Полтавської та Чернігівської областей, які готові вчитися та власноруч долучатися до процесів відновлення вже зараз.

Коли: 21–25 серпня 2023 р. (без врахування днів на подорож) 
Де: Івано-Франківська область (точну локацію буде повідомлено обраним учасникам та учасницям)

За результатами табору учасники зможуть податися на конкурс мініініціатив та втілити проєкти для молоді в своїх громадах.

Встигни заповнити анкету до 6 серпня 2023 р. за посиланням: https://bit.ly/44MeJmY

Усі витрати: проїзд (у межах встановленого ліміту), проживання та харчування покриватимуться ПРООН. Звертаємо увагу, що під час табору будуть дотримані всі заходи безпеки. 

Літній табір для молодіжних лідерів “InEvolve” організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/UNDPUkraine 
Instagram: https://www.instagram.com/undpukraine/

Контакти

  • Контакти: [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/UNDPUkraine Instagram: https://www.instagram.com/undpukraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.