bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на онлайн-тренінг «Основи адміністрування виборів та навчання дорослих»
03.09.2023

Спільний Тренінговий центр Центральної виборчої комісії та Міжнародної фундації виборчих систем (IFES в Україні) запрошує усіх охочих подавати заявки на участь у Програмі професійного розвитку тренерів з питань виборів – Модуль 1 «Основи адміністрування виборів та навчання дорослих».
Це 6-денне онлайн-навчання, під час якого учасники розглянуть теми щодо міжнародних принципів та стандартів проведення виборів, моделей адміністрування виборів, форм та методів навчання дорослих.
А також, як завжди, учасники тренінгу в парах готуватимуть презентації та проведуть частину з онлайн-тренінгу із виборчих процедур.
Взяти участь у тренінгу може кожен, хто має знання або досвід у сфері виборів чи у проведенні навчань для членів виборчих комісій, органів державної влади та місцевого самоврядування.
 
Дати тренінгу: 19 – 26 вересня 2023 року (в будні дні).
Час: з 09:30 до 15:00 кожного дня.
Дедлайн подачі заявки: 10 вересня 2023 року (включно)
 
Форма для заповнення заявки: bit.ly/3PeUg5r
 
Діяльність Тренінгового центру здійснюється за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES Ukraine), USAID Ukraine - USAID Україна, Міністерства міжнародних справ Канади (Embassy of Canada to Ukraine) та британської допомоги від уряду Великої Британії (British Embassy Kyiv).

Контакти

  • Форма для заповнення заявки: bit.ly/3PeUg5r

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.