bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стань амбасадором міста Миколаєва!
26.09.2023

В межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини Морський Кластер України розпочинає проєкт “Амбасадори міста Миколаєва”. До участі запрошуються МСП Миколаєва, що представляють морську галузь.

Громадська спілка «Морський Кластер України» (далі ГС «МКУ»/Морський Кластер України») відіграє важливу роль у сприянні ефективній бізнес-інтеграції та налагодженні зв’язків з європейськими та світовими ринками для українських малих та середніх підприємств (МСП) як у морському секторі, так і в інших галузях. Задля підтримки підприємців Кластер реалізує низку проєктів. Восени 2023 року для підприємців морської галузі стартує регіональний проєкт “Амбасадори міста Миколаєва”.

Основним завданням проєкту “Амбасадори міста Миколаєва” є підтримка та просування МСП Миколаєва, що представляють морську галузь, через залучення нових можливостей, фінансування, розвиток навичок торгівлі/експорту, сприяння їх розвитку та покращення репутації міста як важливого морського центру України.

Для реалізації даного завдання ГС «МКУ» спільно із командою GIZ та Миколаївської міської ради створить делегацію з 10 підприємств під назвою “Амбасадори міста Миколаєва” для отримання та реалізації практичних знань щодо навичок торгівлі/експорту, маркетингових складових, проведення В2В зустрічей тощо.

Взявши участь в проєкті, відібрані учасники:
– зможуть взяти участь в серії профільних вебінарів направлених на розвиток навичок торгівлі/експорту;
– отримати індивідуальні консультації від провідних експертів галузі з питань експортної стратегії, маркетингу, навичок торгівлі/експорту, розвитку команди тощо;
– інформація про компанію буде розміщена в інформаційному Каталозі, спрямованому на іноземні компанії які будуть залучені до проведення переговорів з миколаївськими компаніями під час В2В-зустрічей;
– взяти участь у навчальній поїздці до однієї з країн ЄС або країн-кандидатів на вступ до ЄС.

Відбір до 10 компаній відбуватиметься за наступними критеріями:
– Компанія зареєстрована в Миколаєві та діє за українським законодавством.
– Щонайменше 51% бенефіціарів компанії є громадянами України.
– Компанія має 5-100 зареєстрованих працівників.
– Компанія має продукцію, готову до експорту, але ще не повністю готову до виходу на міжнародні ринки (наприклад, через ринки (наприклад, через відсутність онлайн та офлайн маркетингу) АБО має перший досвід експорту але не може повністю використати свій експортний потенціал (наприклад, через брак навичок та/або досвіду експортного маркетингу).
– Компанія не працює або не має дочірніх підприємств у Російській Федерації та/або Білорусі та інших країнах санкційного списку (перевірити себе можна за посиланням);
– Компанія, її власник та кінцеві бенефіціари не перебувають у санкційних списках ЄС та України (перевірити можна за посиланням);
– Компанія не перебуває в процесі припинення або банкрутства, не є банкрутом і не має податкової заборгованості.
– Компанія має високу якість своїх послуг/продуктів, але не має достатньої видимості на міжнародних ринках через обмежені ресурси в онлайн- та офлайн-маркетингу; компанія має досвід експорту своїх послуг/продуктів, але потребує підтримки в удосконаленні своїх експортних маркетингових навичок для максимізації свого потенціалу на міжнародних ринках;
– Компанія має потенціал для розвитку експорту своїх послуг/продуктів, але потребує підтримки в аналізі та розумінні міжнародних ринків, а також в розробці стратегій проникнення на ці ринки;
– Компанія спеціалізується на морській індустрії та займається діяльністю в одному з наступних секторів:
• Проектування, інжиніринг, розробка та дослідження суден і плавучих споруд, інженерна, технічна та/або управлінська підтримка будівництва та експлуатації водних об’єктів, надання професійних послуг для підприємств морегосподарського комплексу.
• Виготовлення різних типів морських суден, включаючи вантажні судна, танкери, контейнеровози, риболовецькі судна, пасажирські судна, плавучі бурові установки, яхти, катери, водні скутери та інші водні транспортні засоби.
• Виробництво та постачання обладнання для морських портів, включаючи кранові системи, причальні установки, системи безпеки та навігації, системи вантажо підйому та перевантаження, системи зберігання та
обробки вантажу тощо.
• Виконання ремонтних та обслуговуючих робіт на морських суднах, включаючи ремонт корпусу, двигунів, систем електропостачання та автоматики, систем опалення та кондиціонування, систем водопостачання та каналізації, систем пожежогасіння та безпеки тощо.
• Надання морських транспортних послуг, включаючи перевезення вантажів, пасажирів, рибальства, дослідницьких та наукових експедицій, геологорозвідувальних робіт, пошуково-рятувальних операцій, буксирування та штовхання суден, пілотаж та буксирування в морських портах тощо.


Якщо Ви впевнені у своїх силах і відповідаєте вказаним критеріям, то заповнюйте Форму участі та очікуйте на зворотній зв’язок.

УВАГА! Термін надання інформації обмежений до 28 вересня.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до менеджер з комунікацій ГС «Морський Кластер України» Наталії Мамаріної +38 067 512 1963 або на електронну адресу [email protected]

Довідкова інформація:
Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.
Детальніше: www.eu4business.org.ua
Зміст публікації є виключною відповідальністю ГС «Морський Кластер України» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.
#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.