bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний інтенсив для жінок Харківщини «Розбудова & Спроможність»
06.10.2023

Ми, громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» спільно з ГО ВОПО «Джерело надії» та БО БФ «Хай Тех» продовжуємо допомагати постраждалим внаслідок війни та підтримувати сталий розвиток України, зокрема працюємо над регіональним розвитком. Саме тому запрошуємо до участі в освітніх заходах дівчат та жінок, які проживають у місті Первомайський (Харківська обл.) та сусідніх громадах. Запрошуємо тих, хто хоче отримати нові знання у напрямку жіночого лідерства, партнерства, соціального підприємництва, активних представниць громадських та благодійних організацій, волонтерських ініціатив, та інших громадських об’єднань. Також це можуть бути як і організації з досвідом, так і новостворені організації громадянського суспільства.

Повний цикл навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» відбуватиметься протягом 8-13 листопада 2023 року офлайн, та має чотири тематичних блоки:
https://forms.gle/bcdcpzm9zJimZ9oM8.


Які тренінги будуть проведені? 

1.Жіноче лідерство. Партнерство.

Дата: 08 листопада 2023.

Агенція сталого розвитку міста проведе освітній захід, на якому учасниці дізнаються про концепцію жіночого лідерства, розвиток ефективних комунікаційних навичок, співпрацю і командну роботу, роль лідерки у вирішенні конфліктів, партнерство і переговори, роль жінки у бізнесі та громадському секторі. Вони отримають практичні поради від лекторів та почують успішні історії жінок-лідерок. 

Реєстрація: https://forms.gle/bcdcpzm9zJimZ9oM8

2.Жінка в бізнесі. Гранти для бізнесу.

Дата: 09 листопада 2023.

Представники Агенції сталого розвитку міста розкажуть про можливості для жінок у бізнесі, виклики та перешкоди, з якими вони стикаються, значення гендерної рівності у бізнесі, створення інклюзивного бізнес-середовища. Учасниці детально розберуться у джерелах фінансування та отримають приклади грантів для жінок-підприємиць.
Реєстрація: https://forms.gle/bcdcpzm9zJimZ9oM8

3. Комплексне реагування на випадки гендерно зумовленого насильства. Запобігання сексуальній експлуатації та насильству в контексті гуманітарного виклику (GBV/PSEA).

Дата: 10 листопада 2023

ГО «Вінницька обласна правозахисна організація  «Джерело надії» сформує розуміння теми гендерно зумовленого насильства, поділиться з учасницями законодавчою базою, техніками, порадами та практичними кейсами запобігання сексуальній експлуатації та насильству.  

Реєстрація: https://forms.gle/bcdcpzm9zJimZ9oM8.


4. Написання грантових заявок

Дати: 11-12-13 листопада 2023 

Агенція сталого розвитку міста навчить учасниць тренінгу писати грантові заявки та залучати кошти на ведення діяльності організації. Слухачки дізнаються про структуру, мету, проблему та її опис для грантової заявки, базові інструменти оцінки результатів проєкту, комунікації у грантових проєктах і програмну звітність за результатами.

Реєстрація: https://forms.gle/bcdcpzm9zJimZ9oM8.

Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» у місті Первомайський є безоплатним, та відбувається в межах реалізації проєкту «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF).

Організатори забезпечать учасників харчуванням, покриють витрати вартості проїзду (за наявності квитків), та в разі необхідності - забезпечать проживанням в готелі. 

Допомагаємо розвивати ваш потенціал, посилювати спроможність ваших організацій та змінювати ваші громади!

 Довідково

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело надії» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО БФ «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО ВОПО «Джерело надії» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

Контакти

  • Якщо залишилися запитання - пишіть на пошту [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.