bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: «Розвиток цифрових навичок молоді: Розбудова партнерства і сприяння обміну навичками»
13.10.2023

Цьогоріч європейська ініціатива Meet and Code особливу увагу звертає на можливість надати доступ до цифрових навичок дітям і молоді вразливих категорій та недостатньо представлених груп населення. В умовах війни наші діти й молодь опинились у категорії вразливості через щоденні обстріли збоку терористичної держави - російської федерації. Багатьом довелось виїхати за кордон або переїхати з батьками у відносно безпечні регіони України.  

Втім українці, як завжди, продемонстрували свою стійкість та бажання розвивати молодь і турбуватись про їх майбутнє: в результаті конкурсу Meet and Code ми отримали масу заявок на проведення молодіжних подій з розвитку цифрових навичок як від щорічних організацій-учасників, так і від учасників, що цьогоріч вперше зареєструвались. Ми обіцяємо розповісти про все детальніше, а також про найцікавіші і найзахопливіші воркшопи, квести й хакатони по завершенню проведення заходів. 

А зараз пропонуємо організаціям громадянського суспільства, викладачам та усім зацікавленим розвитком цифрових навичок молоді взяти участь у вебінарі, який організовує ініціатива Meet and Code в рамках Європейського тижня кодування

Дата проведення: 16.10.2023 

Час проведення: 18:30 (за київським часом) 

Мова заходу: англійська 

Реєстрація: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EUCodeWeekxMeetCode 

Доєднавшись до дискусії, ви дізнаєтесь більше як про погляди у Європі на розвиток цифрових компетенцій, так і про вплив громадського сектору, бізнесу та освітніх інституцій на можливості молодого європейського покоління за допомогою конкретних практичних інструментів. 

Детальнішу інформацію дізнавайтесь на сторінці Meet and Code, натиснувши тут.  


Ініціатива Meet and Code фінансується Amazon та SAP і реалізується Haus des Stiftens gGmbH та TechSoup Europe спільно з мережевими партнерами в 25 країнах. Ресурсний центр ГУРТ є мережевим партнером в Україні, TechSoup Україна.   

__________________________________________________________________________

Приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах: 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.