bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Агенція «ВАРТО» займеться зовнішніми комунікаціями нового освітнього проєкту ЮНЕСКО
23.10.2023

«Для нас дуже важливо, що проєкти, які ми реалізуємо, мають корисний соціальний вплив та високу цінність для суспільства. Протягом останніх років агенція «ВАРТО» активно співпрацює з міжнародними грантовими організаціями для масштабного висвітлення та просування їхніх ініціатив. Підтримуємо проєкт цифровізації освіти від ЮНЕСКО і сприяємо активній комунікації про проєкт для того, аби українські вчителі мали можливість отримати нові навички та розширити свої компетенції для ефективного та цікавого викладання», — поділилася СЕО агенції комунікацій «ВАРТО» Наталя Холод

Минулого року ЮНЕСКО та партнери передали вчителям 50 тисяч хромбуків. Тепер ЮНЕСКО запустила для освітян онлайн-курс «Цифровий вчитель» та забезпечує додаткові матеріали для подальшого розвитку їхніх цифрових навичок, що допомагатимуть їм надавати якісне дистанційне та гібридне навчання. Агенція комунікацій «ВАРТО» вже займається розробкою комунікаційної стратегії для широкого висвітлення проєкту та залучення освітян до проходження курсу. 

Паралельно з курсом ЮНЕСКО засновує професійну спільноту вчителів (Community of Practice), де вчителі зможуть обмінюватися досвідом, ділитися інноваційними методологіями навчання та спільно розв’язувати проблеми, пов’язані з цифровим викладанням та навчанням. Команда агенції працюватиме над диджитал-кампанією з просування Спільноти у соціальних мережах та месенджерах, налагодженням співпраці зі ЗМІ, а також залучатиме до комунікацій про проєкт експертів та лідерів думок. 

«З лютого 2022 року ЮНЕСКО безперервно підтримує українських вчителів, аби учні продовжували навчатися під час війни. Я віддаю належне їхній роботі, стійкості та незмінній самовідданості. Новий навчальний рік тільки розпочався, і ЮНЕСКО продовжує свою підтримку педагогам. Адже освіта — це наріжний камінь, на якому будується майбутнє України», — зазначила Стефанія Джанніні, заступниця Генеральної директорки ЮНЕСКО з питань освіти.

Довідка:

Агенція комунікацій «ВАРТО» — українська агенція стратегічних та маркетингових комунікацій, заснована у 2005 році. Агенція надає послуги у сфері PR, маркетингу, реклами, розробки комунікаційних та SMM-стратегій, організації промо та PR-акцій для середнього та великого бізнесу. Флагманський продукт агенції — розробка комплексної комунікаційної стратегії для брендів та її впровадження. Від початку своєї діяльності з 2005 року команда «ВАРТО» реалізувала понад 1450 проєктів, отримала золото та срібло Effie Awards Ukraine 2019, стала фіналістом SABRE Awards 2020 та фіналістом Effie Europe Awards 2022. Агенція активно співпрацює з міжнародними грантовими організаціями — USAID, UNIDO, Pact, DRC, GIZ та іншими.

Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) була створена 16 лютого 1945 р. Штаб-квартира розташована у Парижі, Франція. Організація налічує 67 регіональних, кластерних і національних офісів та підрозділів, розташованих у різних частинах світу. Основна мета ЮНЕСКО полягає у сприянні зміцненню миру та безпеки шляхом розширення співпраці народів у галузі освіти, науки і культури в інтересах забезпечення загальної поваги до справедливості, законності та прав людини, а також основних свобод, проголошених у Статуті Організації Об’єднаних Націй, для всіх народів без огляду на расу, стать, мову або релігію.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.