bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

1000 жінок отримають безоплатне навчання від Projector Foundation. Оголошено перший набір
06.11.2023

Projector Foundation оголошує набір на онлайн навчання у сфері креативних та IT-індустрій для українок за кордоном та в Україні. Цей набір – перша хвиля масштабного проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей 1000 жінок. Ініціатива реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу та інформаційної підтримки Міністерства економіки України.

Для участі у конкурсі можуть подаватися безробітні жінки-переселенки та внутрішньо переміщені жінки віком від 18 років. Буде достатньо документа, що засвідчує статус переміщеної особи відповідно до країни, в якій ви перебуваєте, або підтверджує статус внутрішньо переміщеної особи (довідка ВПО). 

Податися на навчання, що стартує у листопаді, можна за 13 напрямами:

Дедлайн подачі заявок: 14 листопада 2023 року (вівторок, о 23:00).

 

Структура курсів дозволяє студенткам не лише отримати теоретичну базу знань, але й закріпити набуті навички на практиці. Протягом навчання студентки працюватимуть над кейсами реальних замовників, по завершенню навчання вони матимуть сертифікат та готовий проєкт для портфоліо. 

В рамках навчання студенткам надається HR підтримка. Учасниці навчальної програми Projector Foundation підготують свої резюме разом з HR та будуть готові розпочати кар’єру у креативному / IT секторі. Студенткам надається доступ до Projector Library — найбільшої онлайн-бібліотеки з більш ніж 640 лекціями від експертів з українських та світових компаній. Окрім цього, у випускниць курсів буде доступ до сервісу LEZO — це інструмент, який допомагає студентам знайти свого потенційного роботодавця, враховуючи навички та потреби обох сторін. 

Деталі щодо умов участі та реєстрації можна знайти за посиланням, а залишити заявку — у формі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.