bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн семінар. Як громадським і культурним центрам бути інклюзивними
21.11.2023

Інклюзивність  це ключова передумова того, щоби громадські і культурні простори були місцями, де люди з різних соціальних груп зустрічаються і збираються разом для спільного проведення дозвілля, розвитку громади, співпраці і всебічної реалізації свого людського потенціалу. Щоби цього досягнути, громадським і культурним центрам важливо розуміти, що означає доступніть і як її організувати, якими можуть бути очевидні та неявні перепони, як мінімізувати фізичні бар’єри і культивувати інклюзію в щоденному спілкуванні.

У четвер, 23 листопада, з 16:00 до 18:00 за київським часом запрошуємо на онлайн-семінар про інклюзивність громадських і культурних центрів. Під час події ми говоритимемо про те, що входить у поняття «інклюзивного громадського простору», а також як розширювати доступність громадських та культурних центрів у громадах на практиці, як з точки зору фізичного пристосування просторів, так і інклюзивних практик у програмній діяльності. Після виступів спікерок і спікерів учасниці та учасники події матимуть можливість поставити свої питання і отримати на них відповіді.

Подія відбудеться онлайн у Zoom. Для того, щоби взяти участь події і мати змогу приєднатися до дискусії, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/KTWhwX25HZhq4rBE9 

Спікерки та спікери:

  • Ніна Мацюк, тренерка, експертка з питань інклюзивності і безбар’єрності
  • Олександр Столовий, архітектор, дослідник українського села
  • Уляна Пчолкіна, громадська діячка, лідерка ГО «Група активної реабілітації»

Модераторка: Мар’яна Куземська, старша експертка з місцевого розвитку та партисипації Cedos

Western NIS Enterprise Fund та Cedos підтримують 10 українських громад у розвитку центрів спільнототворення — доступних фізичних просторів, де люди з різних соціальних груп мають можливість зустрічатися і збиратися разом для спільного проведення дозвілля, розвитку громад, співпраці і всебічної реалізації свого людського потенціалу. Кожна з громад отримала грант у розмірі 1 000 000 грн та менторську підтримку. Цей семінар є частиною публічної освітньої програми проєкту, що склається з 6 онлайн-зустрічей, присвячених різним важливим аспектам роботи громадських і культурних центрів у громадах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.