bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітні тренінги для жінок та представників громадського сектору Харківщини у місті Первомайський
22.11.2023

Запрошуємо на серію безоплатних навчальних тренінгів для самореалізації жінки як лідерки, підприємниці, громадської активістки, для формування навичок самодопомоги та самозахисту від будь-яких проявів насильства, для посилення спроможності та розбудови місцевих організацій громадянського суспільства, залучення додаткового фінансування на реалізацію своїх ідей через написання, управління та реалізацію грантових проєктів, для посилення власних компетенцій для розробки нових довгострокових рішень, спрямованих на подолання наслідків війни.

Навчання відбуватиметься у форматі офлайн 28 листопада - 02 грудня 2023 року у місті Первомайський, Харківської області. Участь є безоплатною, організатори забезпечують учасників комфортним місцем навчання та харчуванням, компенсують витрати на проїзд. Локацію проведення тренінгів повідомимо особисто після Вашої реєстрації.

Якщо Ви проживаєте у Харківській області, є активною представницею чи представником громадських, благодійних організацій, волонтерських ініціатив, досвідчених та новостворених організацій громадянського суспільства та інших громадських об’єднань. Якщо Ви є гуманітарними та соціальними працівниками, які надають допомогу постраждалому населенню, зареєструйтеся на тренінги нижче: https://forms.gle/TjCoaAYGkvck68at5.

-  28, 29, 30 листопада - тренінг «Написання грантових заявок»;

- 1 грудня - тренінг «Комплексне реагування на випадки гендерно зумовленого насильства. Запобігання сексуальній експлуатації та насильству в контексті гуманітарного виклику (GBV/PSEA)».

Якщо Ви проживаєте у Харківській області, хочете отримати інструменти запобігання будь-яким проявам насильства та експлуатації у своєму житті, навчитися самодопомоги та самозахисту. Якщо Ви підприємниця чи плануєте розпочати власну справу, якщо Ви прагнете реалізувати власні компетенції та лідерські якості, зареєструйтеся на тренінги нижче:https://forms.gle/LUo9mHxkGy6hoi7M6.

-  30 листопада або 2 грудня - тренінг «Жіноча сила: як запобігти будь-яким проявам насилля та експлуатації»; 

- 1 грудня - тренінг  «Жінка в бізнесі. Гранти для бізнесу»;

- 2 грудня - тренінг  «Жіноче лідерство. Партнерство». 

Реєстрації тривають до кінця дня 25 листопада 2023 року, про відбір повідомимо особисто учасників. Тож реєструйтеся та обирайте дати тренінгів, які Вам цікаві. 

Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» відбувається у межах реалізації проєкту «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF). Організаторами навчання є громадська організація «Джерело надії України», громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» та благодійна організація «Благодійний фонд «Хай Тех», які спільно допомагають постраждалому населенню у прикордонних регіонах та територіях, наближених до лінії фронту.

Які можливості ви отримаєте?

Учасниці та учасники тренінгу «Написання грантових заявок» отримають сертифікати про проходження навчання. Також за результатами навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» найбільш активні та дієві учасниці матимуть можливість отримати менторську, консультаційну підтримку експертів для впровадження проєктів у своїх громадах. Учасниці тренінгів для жінок отримають практичні рекомендації  для відкриття власної справи, розвитку лідерських якостей та якісного партнерства, практичні поради та інструменти із захисту від гендерно зумовленого та домашнього насильства, консультаційну та психологічну підтримку. Також будемо мережуватися та обмінюватися досвідом. 

Долучайтеся до навчання та скористайтеся можливістю відновити своє життя в умовах війни, надихнутися на самореалізацію та стати собі опорою!


Довідково:

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Джерело надії України» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО «Благодійний фонд «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.