bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний курс про краудфандинг простими словами в межах проєкту STALI 2.0
04.12.2023

В межах проєкту з прокачки краудфандингу для громадських діячів STALI 2.0 на платформі Prometheus створили безкоштовний онлайн-курс «ПРОКраудфандинг. Як успішно й прозоро залучати кошти громадським діячам та соціальним підприємцям‎» створений, щоб та соціальним підприємцям‎», щоб

  • • підсилити громадянське суспільство, 

  • • дати чіткі рекомендації та поради щодо залучення коштів для соціальних і для бізнес-проєктів. 

Він просто і зрозуміло пояснює, що таке громадське фінансування, як працюють платформи для краудфандингу та як провести успішний збір коштів.

Після завершення курсу учасники отримають готову дорожню карту реалізації краудфандингу: від вибору платформи й аудиторії до комунікаційної стратегії та подальшого звітування щодо використання залучених коштів. 

Курс буде корисним як для тих, хто вже мав досвід краудфандингу, так і для новачків, які прагнуть публічно заявити про свою ідею та втілити її новими інструментами. 

Цей онлайн-курс та інкубаційну програму з краудфандингу та самозарадності STALI створено School of ME за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. 

Реєструйтеся на курс на посиланням: https://prometheus.org.ua/course/course-v1:Prometheus+PROCF101+2023_T3

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.