bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Правоосвітні тренінги щодо статутної діяльності НПО та волонтерської діяльності
19.12.2023

Запис на правоосвітні тренінги

щодо статутної діяльності неприбуткових організацій та волонтерської діяльності 

у галузі права, бухгалтерського обліку та податкового законодавства України.

На січень - лютий 2024 року ми, команда ГО “Ти потрібен Україні”, плануємо провести наступні тренінги:

✅20.01.24 - субота - на 11.00 до 13.00 “Про кінцевих бенефіціарних власників та структуру власності”. Тренерка-Вірьовкіна Ліля, юристка, Голова ГО “Ти потрібен Україні”, досвід роботи у галузі неприбуткових та волонтерської діяльності з 2007 року.

✅27.01.24 - субота - на 11.00 до 13.00 “Які зміни відбулись щодо процедури отримання гуманітарної допомоги та звітування за гуманітарну допомогу?”
Тренер Дмитро Черняченко, юрист, член ГО “Ти потрібен Україні”, екперт у галузі юридичного супроводу неприбуткових організацій та волонтерської діяльності.

✅ 03.02.24 - субота - на 11.00 до 13.00 “Як заповняти звіт для неприбуткових/фін звіт? Як звітувати волонтеру/ці за кошти, що він збирав/ла за 2023 рік?”
Тренерка Таня Супрун, бухгалтерка, членкиня ГО “Ти потрібен Україні”, екпертка з бухгалтерського обліку та податкового законодавства України у галузі неприбуткових організацій та волонтерської діяльності.
Нюанс‼️ Ми поставили цей тренінг останній, бо у січні часто змінюють бланки звітів.

Зверніть увагу: тренінги будуть проводитись ДИСТАНЦІЙНО, на платформі ЗУМ.

Для участі необхідно заповнити гугл посилання.  

 

Громадська організація «Ти потрібен Україні» - неприбуткова громадська організація, метою діяльності якої є сприяння реалізації фізичними особами та юридичними особами в Україні своїх прав та свобод, у першу чергу захист прав, свобод та інтересів незахищених верств населення; сприяння Європейській інтеграції України та адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу.

Місія Організації - сприяти укріпленню вільних та демократичних умов розвитку та функціонування громадянського суспільства  України.

Діяльність нашої Організації спрямована на досягнення наступних цілей:
забезпечити ефективну та прозору роботу інститутів громадянського суспільства (через створення онлайн-шкіл, юридичних хабів, інкубаторів, акселераторів, створення платформи із доступом до правових документів та безпосередню роботу з організаціями);
адвокатувати зміни до законодавства України, що стосується діяльності неприбуткових організацій (через проведення аналітичної роботи та адвокаційні заходи);
сприяти захисту прав та подоланню дискримінації вразливих груп в Україні (через надання безпосередньої юридичної допомоги, так і опосередковано через  організації, яким ми надаємо допомогу);
підвищити кількість молодих юристів-експертів (через інкубатор, юридичний хаб, навчання та залучення до роботи Організації).
Наш сайт https://www.uny.org.ua/  -  у форматі статей знайдете відповіді на юридичні, кадрові, бухгалтерські питання, які часто виникають перед волонтерами, громадськими, благодійними та релігійними організаціями, громадськими спілками. (НЮАНС: статті на сайті будуть оновлятись, є зміни до законодавства України)
https://www.youtube.com/channel/UCGyvIT0sHKfdJJeUNB38Bkg - розміщаємо записи   правоосвітніх тренінгів та проводимо безоплатні стріми щодо роботи неприбуткових організацій та волонтерів.  
https://www.facebook.com/ngouny  - розміщаємо записи тренінгів з посиланням на ютуб та статті з посиланням на наш сайт тощо.    
Наш сайт https://www.stronger2gether.org.ua/ - сайт створений з метою допомоги незахищених верств населення, на сайті ви знайдете безкоштовні шаблони юридичних документів (включно шаблони скарг, позовів тощо).
https://t.me/lawyer_for_NGOs  -  це наш телеграм канал,  розміщуються посилання на наші юридичні статті та відео щодо діяльності волонтерів та неприбуткових організацій (громадські об’єднання, благодійні та релігійні організації тощо). Ви маєте можливість задавати питання у коментарях. У телеграм каналі розміщуються анонси подій та заходів.                                                                                                         

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.