bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як залучати сільських жінок до активізму та волонтерства: онлайн-розмова
21.12.2023

Жінки - ключова верства населення, яка сьогодні може долучатися до активностей, волонтерства у громадах, захисту прав людей, які лишилися або повертаються на території. Однак як їх мотивувати до активізму й участі у розвитку громад? Запрошуємо 23 грудня о 10:00 послухати про практичний досвід активізації жінок у селах та містечках, що може бути помічним волонтерським та громадським організаціям, які перебувають у пошуку людей в команду.
 
Гостя онлайн-розмови - Тетяна Красько, голова ГО “Студія громадських жіночих ініціатив”. Тетяна є внутрішньо переміщеною особою, проживає у Миргороді, очолює Миргородську Раду ВПО та входить до Ради ВПО Полтавської ОВА. Під час зустрічі поділиться рішеннями та ініціативами, які допомогли у проєктах громадської організації залучити сільських жінок до активної діяльності та започаткування власної справи.
Тривалість розмови – 1 година. Для отримання нагадування про етер, будь ласка, зареєструйтеся за цією анкетою: https://forms.gle/F6ECRwDzwQQH1tuX7 та підпишіться на сторінку події у Фейсбуці
 
Розмова також транслюватиметься на сторінці КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»
 
Онлайн-розмова відбувається в рамках Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини яку реалізує КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» завдяки фінансовій підтримці National Endowment for Democracy.

Контакти

  • Кіровоградська обласна організація ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” у Facebook: https://www.facebook.com/samoorg.krop

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.