bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультації з інституційного розвитку
17.01.2024

Громадська організація Pro Women UA запрошує на консультації з інституційного розвитку. Ми хочемо підсилити тих, хто ставить за мету підтримку та розвиток громадянського суспільства, демократичних змін всередині громади чи навіть цілої країни, не втомлюється створювати додаткові можливості для ветеранів/нок (чи сам нею/ким є) та їх родин, стартує бізнес чи стартап в час повної невизначеності.
Ми захоплюємось вашою завзятістю та силою, тому готові допомогти.

Хто такі Pro Women UA?
Ми українська спільнота жінок в бізнесі, політиці, саморозвитку, пройшли шлях від ГО, яка була створена під час пандемії, до реєстрації юридичної особи під час повномасштабної та подальшого зростання в десятки разів по всім показникам за крайні два роки.

Наша ГО отримуємо багато запитань в дірект про гранти, реєстрацію NGO, роботу з донорами, які фінансують бізнес, можливості партнерства та участі в різних програмах, розробку продуктів та проєктів, які можна було б монетизувати.

Ми вирішили відкрити консультаційні слоти для ваших питань та особистого знайомства. Наша мотивація – підсилити інституційну спроможність організацій, які створені та розвиваються в Україні, і таким чином підсилити нашу економіку та громади в цілому. 

Онлайн-консультація триватиме 30 хвилин, дату та час ви можете обрати, заповнивши форму реєстрації: 

https://docs.google.com/forms/d/1Ul8s75-APoiK6BjydCLLegDa3cM2my77dNqrht1UNew/edit

До зустрічі! Ставаймо сильнішими разом! 

Інстаграм Pro Women UAhttps://www.instagram.com/pro.women.ua/

Контакти

  • https://www.instagram.com/pro.women.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.