bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на онлайн-курс «Цифровий музей»
25.01.2024

Концепція: Курс створено для розвитку потенціалу українських музеїв у цифровому сторітелінгу та віртуальних виставкових проєктах. Основна мета - збільшення онлайн-присутності української культури як інструменту стійкості під час війни. Учасники курсу розвиватимуть навички фандрайзингу та розвитку партнерських мереж на рівні України та за кордоном. Це дозволить музеям розширити свою діяльність та залучити більше ресурсів для збереження та просування української культури. Онлайн-курси будуть проводитись українською мовою, або з синхронним перекладом.

Учасники: Курс розраховано максимум на 30 учасників. Передбачено відбір учасників організаторами (результат відбору наприкінці лютого). Після схвалення заявки, учасники отримають лист з детальним описом усіх подальших кроків.

Пріоритет надається:
- Українським музейним працівникам з регіональних та місцевих музеїв.
- Українським музейним працівникам, переміщеним через війну, що триває.
- Іншим фахівцям зі спадщини, які беруть участь у проєктах цифрового сторітелінгу / віртуальних виставкових проєктах.

Учасники курсу повинні мати стабільний доступ до комп’ютера та підключення до Інтернету, а також достатню кількість часу.

З питаннями щодо процесу подання заявок та адміністративних аспектів курсу звертайтеся за електронною адресою: [email protected]

Посилання на анкету учасника та додаткова інформаціяhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpWmFAEW3C20Xt-oizOjfuLiCJrasEhyj08SH1XPG5XM-iJg/viewform

«Culture Helps / Культура допомагає» – це проєкт, що співфінансується Європейським Союзом у межах спеціального конкурсу пропозицій для підтримки українських переміщених осіб та українського культурного та креативного секторів. Проєкт реалізовується Інша Освіта (UA) та zusa (DE). Висловлені погляди та думки належать лише авторам курсу і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу або Європейського агентства з питань освіти і культури (ЕАСЕА). Ані Європейський Союз, ані EACEA не несуть за них відповідальності.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.