bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

DigiArtJam: Безкоштовні тренінги з цифрового живопису для дітей в Запоріжжі
12.02.2024

Приєднуйся до DigiArtJam – безкоштовних тренінгів з цифрового живопису для дітей у Запоріжжі!

Поринь у світ цифрового живопису та знайди однолітків, які поділяють твоє захоплення!

Для дітей 10-17 років з 29 лютого по 28 березня 2024 року проводитимуться заняття з малювання у Magma Studio.

На тренінгах ви навчитесь основ цифрового живопису, опануєте інструменти програми Magma Studio та створите власні мистецькі роботи.

Запрошуємо дітей, які вимушені були переїхати до Запоріжжя, та місцевих мешканців. Кількість місць обмежена, тому поспішай зареєструватися!

Заняття проходитимуть по четвергам о 16:00 офлайн у Запоріжжі. Ми сформуємо 4 групи учасників, кожна з яких відвідає по одному тренінгу. Для учасників, які виявлять бажання проводити заходи у форматі DigiArtJam для інших дітей, буде проведено бонусний тренінг.

Тренерка проєкту: Клімова Лариса Миколаївна – тренер з комп’ютерної графіки, старший викладач кафедри дизайну факультету мистецтва та дизайну Хортицької національної академії, член Спілки дизайнерів України, голова Секції графічного дизайну Запорізького осередку Спілки дизайнерів України, учасник всеукраїнських та міжнародних художніх виставок і творчих пленерів.

Деталі та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/YQUZp81uLKEDNfhh6 Просимо батьків заповнити реєстраційну форму. Термін реєстрації – до 10:00 26 лютого 2024 року.

Проєкт DigiArtJam реалізовує Запорізька бібліотечна асоціація у співпраці із Запорізькою обласною універсальною науковою бібліотекою, Центром «Вікно в Америку» та Хортицькою національною академією https://khnnra.edu.ua.

Контакти для запитань щодо проєкту: [email protected]https://www.facebook.com/zba.org.ua

Проєкт втілюється за фінансової підтримки програми «Culture Helps / Культура допомагає», що співфінансується Європейським Союзом у межах спеціального конкурсу пропозицій для підтримки українських переміщених осіб та українського культурного та креативного секторів і реалізовується організаціями Інша Освіта (UA) та zusa (DE).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.