bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартує другий акселератор з краудфандингу для громадських активістів: як долучитися
07.03.2024

Про акселератор

«Місто змін» — це другий потік навчальної онлайн-програма від команди «Моє Місто», які вже понад 8 років об’єднують свідоме українське суспільство навколо ідеї краудфандингу соціальних проєктів. 

Що таке краудфандинг? Колективне співфінансування проєктів небайдужими до авторської ідеї доброчинцями. Це дійсно працює: за час існування «Моє Місто», авторами на платформі було реалізовано 187 проєкт, а на їх реалізацію акумульовано понад 23.6 млн гривень.

Звісно, для кожного з нас першим пріоритетом допомоги є наші захисники та захисниці на фронті.  Однак в Україні зараз є тисячі важливих соціальних проєктів, пов’язаних із допомогою для ВПО, відбудовою, освітою, створенням інклюзивних просторів, реабілітацією, і це далеко не вичерпний перелік. Люди продовжують волонтерити і в інших сферах, окрім допомоги військовим, так само як і донатити на інші проєкти. 

Ми прагнемо бути справжньою підтримкою для змінотворців та будувати надійний тил, — каже Сергій Лукачко, СЕО «Моє Місто» та GladPet.

Мета акселератору — допомогти проактивним українцям у втіленні їх суспільно корисних ідей.

 

Хто наші експерти

Навчальна програма складається із трьох модулів: проєктний менеджмент, комунікації та краудфандинг, фандрейзинг та сталі партнерства. Для лекційних занять ми підібрали провідних експертів своєї галузі, практиів, які готові ділитись своїм досвідом.

Очікуйте лекцій від Ганни Каріки із Rescue Now, Ірина Ковтун із  Тепле Місто, Ганна Дяченко із Будуємо Україну Разом, Килина Бішер із Міністерства цифрової трансформації, Євгенія Мазуренко співзасновниця Philanthropy in Ukraine, Дар’я Бабілунга консультантка у Дія.Бізнес І Одеса.

Для кого

Акселератор краудфандингу «Місто змін» створено для неприбуткових організацій та громадських активістів, які хочуть реалізувати свої соціальні проєкти шляхом колективного фінансування.

Основні вимоги до учасників:

  • Команда із 2-3 осіб, включно з лідером, які готові активно працювати протягом всієї програми та краудфандингового збору.

  • Команда має громадську організацію / благодійний фонд або знайома з дружніми організації, які допоможуть з документальним супроводом.

  • Проєкт команди неприбутковий, неполітичний та відповідає чинному законодавству України.

  • Проєкт також неадресний, тобто результат його реалізації не спрямований на одну людину або закриту групу.

  • Перевага надаватиметься сталим проєктам, які системно вирішують соціальні проблеми в сфері екології, культури, гуманітарної допомоги, розвитку волонтерства та інтеграції ВПО у приймаючі громади.

 

Як податися 

Заповнити заявку за посиланням: https://mycity.one/city-of-changes 

Набір відкрито до 10 березня 2024.

З додаткових питань та пропозицій можна звертатися на пошту: [email protected].

«Моє Місто» не бере комісію з внесків доброчинців— загальна сума всіх отриманих переказів переводиться на підтримку проєкту в повному обсязі. Акселератор «Місто змін» реалізовується за підтримки Європейського фонду за демократію (EED), групи IT-компаній Netpeak Group, а також за інформаційної підтримки Дія.Освіта.

 

Про «Моє Місто»

«Моє Місто» — неприбуткова громадська організація, яка допомагає проактивним українцям реалізовувати суспільно корисні ініціативи шляхом колективного фінансування проєктів (краудфандингу). 

Створена як локальна ініціатива у 2016 році в Одесі, «Моє Місто» поширює культуру локального краудфандингу на інші регіони. Один з успішних проєктів, реалізованих за підтримки «Моє Місто», які продовжують свою роботу навіть під час повномасштабної війни, — це GladPet, чия діяльність сфокусована на системному вирішенні проблеми безпритульних тварин та гуманітарній допомозі притулкам. 

Акселератор «Місто змін» реалізовується за підтримки Європейського фонду за демократію (EED), групи IT-компаній Netpeak Group, а також за інформаційної підтримки Дія.Освіта.

Більше про організацію можна дізнатися за посиланнями: 

https://mycity.one/ 

https://www.instagram.com/my_city_crowd/ 

https://www.facebook.com/my.city.crowd

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.