bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перевірка репутації ОГС за відкритими даними та джерелами - тренінг для представників ОГС
11.03.2024

Репутація громадської організації залежить не лише від кількості якісно реалізованих проєктів, а й від того, з ким вона співпрацює в цьому процесі. Утім далеко не кожен представник ОГС володіє навичками та інструментами для якісної перевірки. 

Запрошуємо представників громадських організацій взяти участь у практичному онлайн-тренінгу з перевірки інформації про партнерів та підрядників за допомогою відкритих даних та джерел. Під час заходу ми розглянемо такі ключові питання:

  • Як громадській організації забезпечити оцінку ризиків при співпраці з підрядниками чи іншими громадськими організаціями? 

  • Як перевірити свою репутацію перед тим, як подаватися на грант?

  • Які безкоштовні інструменти для оцінки ризиків використовувати молодій організації, яка ще не має сталого фінансування?

А також на практичних прикладах побачимо, як перевіряти організації за допомогою безкоштовних інструментів на основі відкритих даних.

Спікерка заходу — Вероніка Бойко, менеджерка соціального напрямку в компанії YouControl, тренерка з використання відкритих даних у ГО “Асоціація Відкритих Даних”.

Дата: 13 березня 2023 року, о 12:00 за київським часом

Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (посилання та запис тренінгу будуть надіслані зареєстрованим учасникам).

Участь у заході безкоштовна, але ми дуже просимо усіх, охочих взяти участь,  зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/Pq4CKHRQHjMNPxAt5

Цей тренінг проводиться ГО “Асоціація Відкритих Даних” за підтримки ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст тренінгу не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.